Eve ek gelir

Daylongg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
827
938
18
30
Selamlar. 5aydir calismiyorum. Aslında sorun yok gecinebiliyoruz ama ben biseyler yapmak eve ufakta olsa bi katkı yapmak istiyorum. Yani sadece birikime koycam bu parayı.
Dışarda çalışmayı düşünmüyorum bi sure.
Evde katalog isleri nasildir sizlere soruyim dedim kızlar. Farması istiyorum. Hem türk mali hem doğal ve helal olduğu için.
Aranızda varması yapan var mi. İşleyiş nasildir? Kazanciniz nasıl? Aylık kazancınız?
Şimdiden teşekkürler

Ama konunuzu anlamadım ben. 9 bin TL şakaydı.

Bahsettiğiniz işi de bilmiyorum, afedersiniz.

Darısı başıma,
İşim bile yok,çok belli değil mi
Allah daha çok versin,inşallah hedefini tutturursun.
Ay umarım ama zor, hayaller hayatlar gibi

Kıyamıyorum milletten o kadar para almaya. Sen bir ara çalışıyordun niye çıktın?

Darısı başıma,
İşim bile yok,çok belli değil mi
Belli belli, İsmail abi konusundan buraya geldiğinize göre amaç Murtaza'lara yardım olsa gerek

U Unlnvited ,
ek gelir işleri yapmadım ama bir arkadaşım 2 farklı markanın satışını yapmaya çalıştı, sanıldığı kadar cazip değil, öyle evde oturayım oturduğum yerden satayım deyince olmuyor, çok geniş bir çevreniz ve sürekli birilerine gidip ürünleri tanıtma imkanınız olursa belki bir nebze kazanç sağlarsınız ama diğer türlü aylık kazanç çabanıza değmeyecek oranda oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…