eve dönmüyorum.annemlerdeyim.

Keşke gelse kapının önune o sinirle ararsın polisi bak bakalım bir daha muhitine girebılıyor mu sonra hem çocugunada rahat bakarsın 3 gun sonra toplayacaksın kendını ama onunla olsaydın hergunun yarım cocugada fatdan olmayacaktı kendındde

Çunku eşinin yapısı bu o yuzden sana anlam veremıyor neden ayrılmk istedgını anlayamadıgı ıcın kendı kafasından mılyon tane sey gecıyo onun suan neden ayrıldıgın hakkında.. Sınırıde bu yuzden ama anlamaz boşver anlayamaz eksık kalsın ztn anlasada böyle yapmaz

Avukatlar onu ayarlıyor diye biliyorum, hakime isimsiz posta filan yollayıp.Onun bi adı var ama avukatla konuşursanız netlik kazanır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok tesekkur ederim canım güzel sözlerin için.ne mutlu annenede sanada.ne zorluklar yasaniyor.hele bide gidecek yerin yoksa.maddi gucun yoksa.hayat hep güzellikler getirir ins. sizede.umarım bizde kızımla öyle oluruz.onu mutlu yetistirmek istiyorum.bu yuzden güçlü durmam sart.benim yavrumda guzel yerlere gelir ins.ablam cocuk magazasi acti.bende yanında calismayi düsunuyorum.kizim okula gidecek zaten okul acilinca.Allah büyüktür, umutluyum ben.

Çocuğa babanla anlaşamadık diye anlatırsınız. .
Yada destek alırsınız. .
Şikayetçi olun tehdit ediyor diye. .
Aileniz destekse ne mutlu. .
Kizim zaten sevgisiz saygisiz ortamda buyudu 7 yasina geldi.hic istemedigim cok seye tanik oldu.yani anlasamadigimizi cok iyi biliyor.ama babasından ayri olmakda istemiyor işte.annem arkamda babam gönülsüz ama kapiyada koymaz işte.hic bir zaman babamin sevgisini destegini hissetmedmki zaten o sadece kendi rahatini dusunur, bosanmayi ayip görür.

bazı ınsanları anlamıyorum
aldatma yok, şiddet yoksa o evlılığin devam etmesı gerektiğine inanıyorlar.
psıkolojik şiddet var. bu zamana kadar öyle ınsanların sözuyle devam ettırdın
bu saatten sonra geri dönme. kimse senden daha önemlı degıl

Avukatlar onu ayarlıyor diye biliyorum, hakime isimsiz posta filan yollayıp.Onun bi adı var ama avukatla konuşursanız netlik kazanır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Saol canim.ama ben boyle oldugunu duyunca telefondan baska bi yere kopyalayip aktarmadim kayitlari ve mesajlari.ve 2 ay once kizim telefonumu alip şifre kismiyla ugrasmis ve unutmus.kisacasi format attirmak zorunda kaldim acilmasi için.tabi hersey icindeki silindi.o formati attirmamak icin bin tane sifre girdm ama acamadm olmadi.ama avukat oyle dedigi icin uzulmemeistim kayitlarin gitmesine.simdi uzuldum.o istemiyorum derse uzayacakda uzayacak

Aynen öyle valla.sen kendi kıymetini bilmezsen kimse bilmiyor.hakkini aramadikca kimse rahatini duzenini bozmuyor.esimin ailesi normalde iyiler zaten hic bir saygisizlgm olmamstr onlara, ama ben cekemiyorum artk deyince benden kötüsü yok..ama kendi kizlarinin basina gelse asla uzdurmeyeceklerinden eminim.

allah yardımcın olsun
istemediğin şeyi bu saatten sonra yapma

Ya adamdaki rahatliga bak simdide eve don diye yalvariyor.halbuki evi terk etmeden once kac kere dedim gidersem dönüşü olmaz duzeleceksen duzel diye. Hic duymadi umursamadi simdi yalvariyor.ve ben ona ne kadar bisey hissetmesemde bi acıma oluyo bende ama neye niye acidigimi bilmiyorum

Ben size niye acıdığınızı söylim önce kadın olduğunuz için sonrada vicdanlı bir insan olduğunuz için,
Ama emin olun o adam sadece kendini acındırmak için yapıyor sizi sevdiği için değil sakın vazgeçmeyin o eve bir daha dönerseniz artık geri Dönüşü olmaz.

Ewet biliyorum bu benim son şansım farkındayım.o yuzden kararliyim.aslinda benim sevgim bitti ama yinede zaman zaman cok kötü hissediyorum kendimi hersey cok zor geliyo korkuyorum.ama bu normal bi durum sanırım

Ewet biliyorum bu benim son şansım farkındayım.o yuzden kararliyim.aslinda benim sevgim bitti ama yinede zaman zaman cok kötü hissediyorum kendimi hersey cok zor geliyo korkuyorum.ama bu normal bi durum sanırım
Evet bencede normal bi durum canımm zamanla geçecektir,kendine çok dikkat et ve o adamla sakın Tartışma mutluluklar dilerim allah yardımcın olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…