- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
Hayırlısı olsun,güzel telaşlar bunlar.
Ben en çok 8-9-10 numarayı beğendim.Hepsi de birbirine uyumlu tarzda.Ayrıca yemek takımında vitrin olmaması güzel.
Oturma odasına L koltuk olabilir ama bu resimlerdekiler çok büyük.
Oturma odası için İkea'nın ektorp serisini öneririm.
Hem gönül rahatlığı ile açık renk alabilirsin.Kirlenirse kılıfını çıkarıp yıkayabiliyorsun.
Bir de günlük çatal bıçak takımımı ikea'dan yeniledim,çok memnunum.
Salon için oturma grubu seçerken,ölçüye dikkat etmek lazım.
Mobilyacılarda mekan çok büyük ve yüksek tavanlı oluyor.
Orada beğendiğin mobilyayı eve getirince aynı durmuyor.
O yüzden koltukların ölçüsünü alıp evde yerleşim planlamak daha mantıklı.
Bir de çok geniş 2'li koltukları tavsiye etmem.Ne kadar geniş olsa,sonuçta 2 kişi oturacak.Fazla yer tutmasına gerek yok.
Porselen takımı 1 tane alacaksan,çok baskın desenli olmasın derim.
Masa örtüsü ve peçetede değişiklik yapma şansın olan bir desen seçersen sıkılmazsın.
Kahvaltı seti bence çok gerekli değil.Onun yerine nescafe fincanı takımı alınabilir.
Kahvaltı seti yerine,günlük yemek takımında çukur tabak,servis tabağı ve kase olması daha önemli bence.
Günlük tabak takımını,kullanım alışkanlığına göre tek tek satan yerlerden tamamlamakta fayda var.
Takım alınca gereksiz parçalar dolapta fazlalık yaratırken,gerekli parçalar eksik kalıyor.
Ben en çok 8-9-10 numarayı beğendim.Hepsi de birbirine uyumlu tarzda.Ayrıca yemek takımında vitrin olmaması güzel.
Oturma odasına L koltuk olabilir ama bu resimlerdekiler çok büyük.
Oturma odası için İkea'nın ektorp serisini öneririm.
Hem gönül rahatlığı ile açık renk alabilirsin.Kirlenirse kılıfını çıkarıp yıkayabiliyorsun.
Bir de günlük çatal bıçak takımımı ikea'dan yeniledim,çok memnunum.
Salon için oturma grubu seçerken,ölçüye dikkat etmek lazım.
Mobilyacılarda mekan çok büyük ve yüksek tavanlı oluyor.
Orada beğendiğin mobilyayı eve getirince aynı durmuyor.
O yüzden koltukların ölçüsünü alıp evde yerleşim planlamak daha mantıklı.
Bir de çok geniş 2'li koltukları tavsiye etmem.Ne kadar geniş olsa,sonuçta 2 kişi oturacak.Fazla yer tutmasına gerek yok.
Porselen takımı 1 tane alacaksan,çok baskın desenli olmasın derim.
Masa örtüsü ve peçetede değişiklik yapma şansın olan bir desen seçersen sıkılmazsın.
Kahvaltı seti bence çok gerekli değil.Onun yerine nescafe fincanı takımı alınabilir.
Kahvaltı seti yerine,günlük yemek takımında çukur tabak,servis tabağı ve kase olması daha önemli bence.
Günlük tabak takımını,kullanım alışkanlığına göre tek tek satan yerlerden tamamlamakta fayda var.
Takım alınca gereksiz parçalar dolapta fazlalık yaratırken,gerekli parçalar eksik kalıyor.