Eve dair ne varsa öneri istiyorum :)

Hayırlısı olsun,güzel telaşlar bunlar.

Ben en çok 8-9-10 numarayı beğendim.Hepsi de birbirine uyumlu tarzda.Ayrıca yemek takımında vitrin olmaması güzel.

Oturma odasına L koltuk olabilir ama bu resimlerdekiler çok büyük.
Oturma odası için İkea'nın ektorp serisini öneririm.
Hem gönül rahatlığı ile açık renk alabilirsin.Kirlenirse kılıfını çıkarıp yıkayabiliyorsun.
Bir de günlük çatal bıçak takımımı ikea'dan yeniledim,çok memnunum.

Salon için oturma grubu seçerken,ölçüye dikkat etmek lazım.
Mobilyacılarda mekan çok büyük ve yüksek tavanlı oluyor.
Orada beğendiğin mobilyayı eve getirince aynı durmuyor.
O yüzden koltukların ölçüsünü alıp evde yerleşim planlamak daha mantıklı.
Bir de çok geniş 2'li koltukları tavsiye etmem.Ne kadar geniş olsa,sonuçta 2 kişi oturacak.Fazla yer tutmasına gerek yok.

Porselen takımı 1 tane alacaksan,çok baskın desenli olmasın derim.
Masa örtüsü ve peçetede değişiklik yapma şansın olan bir desen seçersen sıkılmazsın.

Kahvaltı seti bence çok gerekli değil.Onun yerine nescafe fincanı takımı alınabilir.
Kahvaltı seti yerine,günlük yemek takımında çukur tabak,servis tabağı ve kase olması daha önemli bence.

Günlük tabak takımını,kullanım alışkanlığına göre tek tek satan yerlerden tamamlamakta fayda var.
Takım alınca gereksiz parçalar dolapta fazlalık yaratırken,gerekli parçalar eksik kalıyor.

6 numarayı çok beğendim.

8 numara ise yatak odası takımı ama ne bileyim sanki yazlık ev için yapılmış gibi.

7 numara çok büyük gibi, eşya için tutmak zorunda kalırsınız evi "bu ev bizim takıma çok küçük" misali.

1 numara da güzel bir salon takımı, kumaşını anlayamadım, kadife gibi geldi bana. kadife yakar insanı hem gerçek anlamda hem mecazi. yazın aşırı terletir, bacağınızı yatarken hızlıca bir yukarı çekseniz ya da indirseniz küçük bir yanık yapar.

4 numara hoş bir oturma odası olabilir, sağına ya da soluna kitaplıkla ya da müzik setiyle...

5 ve 11 numarayı hiç beğenmedim :17:

9 ve 10 numaradan güzel kombin olur, ama 9 numara oturma odası için ideal bence, oturma odasına da öyle bir masa koyar mısınız bilmem.

Açıklayıcı yorumların için çok teşekkür ederim.
Oturma odasına yemek takımı koyar mıyım diye ben de düşünmüştüm ve hayır sanırım demiştim :D

Hayırlısı olsun,güzel telaşlar bunlar.

Ben en çok 8-9-10 numarayı beğendim.Hepsi de birbirine uyumlu tarzda.Ayrıca yemek takımında vitrin olmaması güzel.

Oturma odasına L koltuk olabilir ama bu resimlerdekiler çok büyük.
Oturma odası için İkea'nın ektorp serisini öneririm.
Hem gönül rahatlığı ile açık renk alabilirsin.Kirlenirse kılıfını çıkarıp yıkayabiliyorsun.
Bir de günlük çatal bıçak takımımı ikea'dan yeniledim,çok memnunum.

Salon için oturma grubu seçerken,ölçüye dikkat etmek lazım.
Mobilyacılarda mekan çok büyük ve yüksek tavanlı oluyor.
Orada beğendiğin mobilyayı eve getirince aynı durmuyor.
O yüzden koltukların ölçüsünü alıp evde yerleşim planlamak daha mantıklı.
Bir de çok geniş 2'li koltukları tavsiye etmem.Ne kadar geniş olsa,sonuçta 2 kişi oturacak.Fazla yer tutmasına gerek yok.

Porselen takımı 1 tane alacaksan,çok baskın desenli olmasın derim.
Masa örtüsü ve peçetede değişiklik yapma şansın olan bir desen seçersen sıkılmazsın.

Kahvaltı seti bence çok gerekli değil.Onun yerine nescafe fincanı takımı alınabilir.
Kahvaltı seti yerine,günlük yemek takımında çukur tabak,servis tabağı ve kase olması daha önemli bence.

Günlük tabak takımını,kullanım alışkanlığına göre tek tek satan yerlerden tamamlamakta fayda var.
Takım alınca gereksiz parçalar dolapta fazlalık yaratırken,gerekli parçalar eksik kalıyor.

Çok teşekkür ederim.
Çok haklısınız. Sanırım çok zorlanacağım:31:

Bu konuda bir yandan sizle beğendiklerimi paylamak istiyorum.
Sizce en güzeli hangisi yardımcı olursanız sevinirim..
Bu kahvaltı takımlarını çok beğendim.

Eki Görüntüle 703673

Eki Görüntüle 703674

Eki Görüntüle 703675

öncelikle evin şimdiden hayırlı olsun canım güle güle otur içinde
kahvaltı takımlarından en çok bernardonun takımını beğendim her bernardo sitesine girdiğimde hayranlıkla bakarım bu takıma çok güzel:16:

Eki Görüntüle 703673

Eki Görüntüle 703674

Eki Görüntüle 703675

canım üç numaralı köşem takımı oturma odası için.12 numaralı koltuk takımı salon için.11 numaralı yemek takımı için ve 8 numaralı yatak odası için düşünebilirsin tabii renkler senin tercihin olucaktır muhakkak ben çok beğeendim :34:

öncelikle evin şimdiden hayırlı olsun canım güle güle otur içinde
kahvaltı takımlarından en çok bernardonun takımını beğendim her bernardo sitesine girdiğimde hayranlıkla bakarım bu takıma çok güzel:16:

canım üç numaralı köşem takımı oturma odası için.12 numaralı koltuk takımı salon için.11 numaralı yemek takımı için ve 8 numaralı yatak odası için düşünebilirsin tabii renkler senin tercihin olucaktır muhakkak ben çok beğeendim :34:

Çok teşekkür ediyorum, beğenmenize sevindim:16:

Kızlar öncelikle merhaba;
Bilenler bilir bilmeyenlere diyeyim.
Ben evli ama evsiz, evini kuramamış bir garibanım:ssz:
İnşallah 4 ay sonra kuracağım.

Önceleri hiç ilgimi çekmezdi. Ev eşyasıdır,çeyizdir hiç bakmazdım.
Evde yer olmadığı için alıp alıp eve yığmak da istemedim.
Modası geçer sonra yenilerini görüp pişman olurum diye de düşündüm.
Çalışıyorum, para biriksin.
Para olunca hepsi birden alınır diye düşündüm.
İğnem yok desem yeridir :)
Sadece beyaz eşyalarımızı aldık hepsi bosch..

Bir tek korkmazın tencere çaydanlık gibi bir takımı var. Onu da eşim almış :)
Tabi artık bakıyorum güzel güzel porselenler, çiçekli kelebekli bayılıyorum.
İçim gidiyor..Allah'ım ben de istiyorum artık yeterrrr diyorum..:17:

Kahvaltı takımı beğendim biri schafer diğeri bernardo..
Hangisini seçmeliyim mesela hiç fikrim yok.
Desenler, görünüm benim için çok önemli ama kalite de çok önemli.
Pişman olmak istemiyorum.

Mesela esse hakkında yorumunuz nedir?
Ve ikea için mobilyaları kaliteli değil diyorlar..
Oysa ben çok beğeniyorum özellikle mutfak dolaplarını..
Siz ne düşünüyorsunuz?

Sizlerden yardım istiyorum marka konusunda.
Mesela Porselende hangi markaları seçmeliyim?
Çelikte, mobilyada her türlü öneriye açığım..
Şimdiden teşekkür ederim..

sen ne sormak istiyorsan seve seve cevap veririz.bu işlerin piri var karşında.karacanın porselenleri çok güzel.günlük için kütahyanın 24 parçaları çok uygun.gördükçe begendikçe alırsın.hepsini birden almana gerek yok.dolaşa dolaşa içine sine sine.acele etme.mobilya da ikeayı begenmiyorum.mutfak dolaplarını çok daha uyguna yaptırabilirsin.işçilik çok önemli.marongoz güvenilir olmalı felan

sen ne sormak istiyorsan seve seve cevap veririz.bu işlerin piri var karşında.karacanın porselenleri çok güzel.günlük için kütahyanın 24 parçaları çok uygun.gördükçe begendikçe alırsın.hepsini birden almana gerek yok.dolaşa dolaşa içine sine sine.acele etme.mobilya da ikeayı begenmiyorum.mutfak dolaplarını çok daha uyguna yaptırabilirsin.işçilik çok önemli.marongoz güvenilir olmalı felan

Çok teşekkür ederim bol bol soracağım, bol cevaplayan olmaz bölüm itibariyle ama kısmet artık :)
Beğendiğim takımlar için yorum yaparsanız da sevinirim..:16:

Eki Görüntüle 703673

Eki Görüntüle 703674

Eki Görüntüle 703675

CANIm mrb 1. sini beğendim ben.öncelikle tez zamanda yuvanı kurmanı dilerim...4 yıllık ewliyim bende ne hevesle aldım çeyizimi ...eksikler olmadı mı tabıkı oldu..olsun zamanla çalışır alırsın herşeyini...marka sormuşsun ben sana memnun kaldıklarımı kalmadıklarımı söleyim fikir olsun diye....

mobilyadan başlayım,bnm salonum yemek takımı koltuk doğtaş çok memnun olmakla bırlikte sağlamlık on numara taşınırken mesayı parçalayamadılar okadar diyebilirim...

yatak odam hazır bır mobilya ama sürgülü kapı tevsiye etmıyorum bırdaha taşınırken zor oluyor takması bozuluyor dıyorlar çabuck bnmkı daha bozulmadı ama olsun...koyu renk tercıh etme derim toz belli eder bnmkı beyaz....

halılarım saray ve pierre kardin ve royal çok memnunum hepsnden

mutfağa gelince yemek takımı çelik tencere, mısafir çatal kaşık mısafir çay takımı vs jumbo,şimdiye kadar çizilmedi kararmadı

günlük yemek takımı çatal kaşık kahvaltı takımı kütahyanın onlardanda memnunum

teflonlarım ve küçük ev aletlerim tefalin memnunum bozulmadı şimdiye kdr

ütüm philips çok memnunum

aklıma bunlar geldi...yapma diyeceğim tek şey var...
o da şu, kiracıysan stor perde işine girişme

cnm kolay gelsin

CANIm mrb 1. sini beğendim ben.öncelikle tez zamanda yuvanı kurmanı dilerim...4 yıllık ewliyim bende ne hevesle aldım çeyizimi ...eksikler olmadı mı tabıkı oldu..olsun zamanla çalışır alırsın herşeyini...marka sormuşsun ben sana memnun kaldıklarımı kalmadıklarımı söleyim fikir olsun diye....

mobilyadan başlayım,bnm salonum yemek takımı koltuk doğtaş çok memnun olmakla bırlikte sağlamlık on numara taşınırken mesayı parçalayamadılar okadar diyebilirim...

yatak odam hazır bır mobilya ama sürgülü kapı tevsiye etmıyorum bırdaha taşınırken zor oluyor takması bozuluyor dıyorlar çabuck bnmkı daha bozulmadı ama olsun...koyu renk tercıh etme derim toz belli eder bnmkı beyaz....

halılarım saray ve pierre kardin ve royal çok memnunum hepsnden

mutfağa gelince yemek takımı çelik tencere, mısafir çatal kaşık mısafir çay takımı vs jumbo,şimdiye kadar çizilmedi kararmadı

günlük yemek takımı çatal kaşık kahvaltı takımı kütahyanın onlardanda memnunum

teflonlarım ve küçük ev aletlerim tefalin memnunum bozulmadı şimdiye kdr

ütüm philips çok memnunum

aklıma bunlar geldi...yapma diyeceğim tek şey var...
o da şu, kiracıysan stor perde işine girişme

cnm kolay gelsin

Çok teşekkür ederim, çok yardımcı bir yorum oldu benim için.
Jumbo çok pahalı diye biliyorum ama en iyisi diye duymuştum.
Doğtaş da çok pahalı gerçekten..
Umarım gönlüme göre en uygunlarını bulabilirim.:26:

koltuklar cok güzel.köşeleri oturma odası için düşünebilirsin.yemek odası için konsolu begenmedim.çok klasik ve basit duruyor.burda beyaz çok guzel takımları olan arkadaşlar vardı.

ben 3. takımı begendim.çok kolay modası geçmez.insanı dinlendiriyor.

koltuklar cok güzel.köşeleri oturma odası için düşünebilirsin.yemek odası için konsolu begenmedim.çok klasik ve basit duruyor.burda beyaz çok guzel takımları olan arkadaşlar vardı.

Çok teşekkür ederim. Evet bu koltukları gerçek anlamda beğendim.
Yemek odası, yatak odası konusunda hala tereddütteyim.
Gözüm her tarza kayıyor ya.
Bir diyorum country olsun çiçekli çiçekli içi açılır insanın.
Bir de diyorum beceremem o tamamlamayı çok zor. Zaten parçaları beğenirim ama
birbirleriyle tamamlamayı ne kadar becerebilirim bilmiyorum.
Farklı tasarımlar hoşuma gidiyor. Seçmek zor:17:

selam canım,
ne güzel bir telaş içindesiniz inşallah herşey gönlüzce olur,

eklediğiniz resimlere göre bende fikrimi yazmak istedim ve en çok 1-6-9-10-11 numarları beğendim, harikaa hepsii

birde şunu söylemek istiyorum fikir olsun ve bir araştırın isterseniz :)
mutfak için size tek bir tencere önereceğim "fissler düdüklü tencere" alın rahat edin derim, herşeyden tasarruf zamandan, ekonomiden...inanılmaz rahat ben kullanıyorum mutfaktaki en büyüy yardımcım kurtarıcım benim ve asla vazgeçmem :)

kuacağınız evde mutluluk hep sizinle olsunn :)

sevgiler

selam canım,
ne güzel bir telaş içindesiniz inşallah herşey gönlüzce olur,

eklediğiniz resimlere göre bende fikrimi yazmak istedim ve en çok 1-6-9-10-11 numarları beğendim, harikaa hepsii

birde şunu söylemek istiyorum fikir olsun ve bir araştırın isterseniz :)
mutfak için size tek bir tencere önereceğim "fissler düdüklü tencere" alın rahat edin derim, herşeyden tasarruf zamandan, ekonomiden...inanılmaz rahat ben kullanıyorum mutfaktaki en büyüy yardımcım kurtarıcım benim ve asla vazgeçmem :)

kuacağınız evde mutluluk hep sizinle olsunn :)

sevgiler

Çok teşekkür ederim kesinlikle dikkate alacağım:16:

$30 parça 145 tl.webp $85 parça 12 kişilik 460.webp $kütahya 650 tl.webp

Kızlar bu yemek takımları hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim?
Güzel mi sizce? Değilse sizin önerilerinizi görmek isterim.:16:
1. benim günlük için hoşuma gitti sanki..

Son düzenleme:
Back
X