Eve dair ne varsa öneri istiyorum :)

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.853
57.508
798
Kızlar öncelikle merhaba;
Bilenler bilir bilmeyenlere diyeyim.
Ben evli ama evsiz, evini kuramamış bir garibanım:ssz:
İnşallah 4 ay sonra kuracağım.

Önceleri hiç ilgimi çekmezdi. Ev eşyasıdır,çeyizdir hiç bakmazdım.
Evde yer olmadığı için alıp alıp eve yığmak da istemedim.
Modası geçer sonra yenilerini görüp pişman olurum diye de düşündüm.
Çalışıyorum, para biriksin.
Para olunca hepsi birden alınır diye düşündüm.
İğnem yok desem yeridir :)
Sadece beyaz eşyalarımızı aldık hepsi bosch..

Bir tek korkmazın tencere çaydanlık gibi bir takımı var. Onu da eşim almış :)
Tabi artık bakıyorum güzel güzel porselenler, çiçekli kelebekli bayılıyorum.
İçim gidiyor..Allah'ım ben de istiyorum artık yeterrrr diyorum..:17:

Kahvaltı takımı beğendim biri schafer diğeri bernardo..
Hangisini seçmeliyim mesela hiç fikrim yok.
Desenler, görünüm benim için çok önemli ama kalite de çok önemli.
Pişman olmak istemiyorum.

Mesela esse hakkında yorumunuz nedir?
Ve ikea için mobilyaları kaliteli değil diyorlar..
Oysa ben çok beğeniyorum özellikle mutfak dolaplarını..
Siz ne düşünüyorsunuz?

Sizlerden yardım istiyorum marka konusunda.
Mesela Porselende hangi markaları seçmeliyim?
Çelikte, mobilyada her türlü öneriye açığım..
Şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleme:
İnsanlar alakasız olsa bile konularını bu yüzden bdv ye açıyorlar işte:9:
Neyse ne olursa olsun, cevap gelmese de forum kuralını çiğnemeyeceğim en azından bugün..:17:

Bu konuyu dikkatle takip edicem birebir aynı durumlarımız sadece benim evliliğe bir senem var.
ama ne tabak ne çanak ne beyaz eşya konusunda tek bir fikrim yok.
umarım güzel cevaplar gelir ben de istifade ederim.
yemek takımı ben de karaca dan beğendim..
günlük takımı ikea dan toparlamak istiyorum kararsızım..
karacanın çatal kaşık takımı hoşuma gitmedi ama.
kalitesi konusunda da hiç fikrim yok

Bu konuyu dikkatle takip edicem birebir aynı durumlarımız sadece benim evliliğe bir senem var.
ama ne tabak ne çanak ne beyaz eşya konusunda tek bir fikrim yok.
umarım güzel cevaplar gelir ben de istifade ederim.
yemek takımı ben de karaca dan beğendim..
günlük takımı ikea dan toparlamak istiyorum kararsızım..
karacanın çatal kaşık takımı hoşuma gitmedi ama.
kalitesi konusunda da hiç fikrim yok

İyi hatırlattın canım sağol beyaz eşyaları almıştık tek. Onu belirttim :)
Umarım çok faydalı bir konu olur benzer durumdaki herkes için:34:

öncelikle inşallah sımsıcak bi yuvanız olur:)

ev eşyasında kaliteli alıncak bi kaç şey var
bernardomu shafermi demişsiniz:)

porselende ve cam eşyada çok para dökmek çok saçma bişey sonuçta cam bu yani en fazla ne farkı olabilir:)
deseni güzel olsun görünüşü güzel olsun yeter içinde yemek yencek tabak bardak bunlara çok para vermeye gelmez:) bi parçası kırılınca takım bozuluo zman içinde kırılıp gidio
ama tencere tavada durm böle diil tencereler yıllarca kullanılıo mesela teflon ki ben hiç tavsiye etmiorum teflon alcanıza seramik alın:) hem sağlıklı hem çizilmio kararmıo eskimiyo
tencere çelik en sağlıklısı bununda kliteli olması lazım hisaar bu konuda ciddi ciddi iyi bi marka

ikea mobilya konusunda çok dandik:)
sunta sonuçta ha dersenizki bpen tayinciyim yap boz eşya istiorum kaliteye gerek yok idare etsin görünüşüde güzel olsun ikea ideal taşıması kurması kolay ama kaliteli eşya istiosanız ikeadan mobilya konusunda uzak durun mobilyanızı kaliteli alın dekorasyonu ikeayla tamamlayın:)

ama size tavsiyem kırılcak şeylere çok para vermeyin
mesela bıçak takımı kaliteli olsun sonuçta hep kullaanılcak el altında olcak bişey:)
mutluluklar:)

öncelikle inşallah sımsıcak bi yuvanız olur:)

ev eşyasında kaliteli alıncak bi kaç şey var
bernardomu shafermi demişsiniz:)

porselende ve cam eşyada çok para dökmek çok saçma bişey sonuçta cam bu yani en fazla ne farkı olabilir:)
deseni güzel olsun görünüşü güzel olsun yeter içinde yemek yencek tabak bardak bunlara çok para vermeye gelmez:) bi parçası kırılınca takım bozuluo zman içinde kırılıp gidio
ama tencere tavada durm böle diil tencereler yıllarca kullanılıo mesela teflon ki ben hiç tavsiye etmiorum teflon alcanıza seramik alın:) hem sağlıklı hem çizilmio kararmıo eskimiyo
tencere çelik en sağlıklısı bununda kliteli olması lazım hisaar bu konuda ciddi ciddi iyi bi marka

ikea mobilya konusunda çok dandik:)
sunta sonuçta ha dersenizki bpen tayinciyim yap boz eşya istiorum kaliteye gerek yok idare etsin görünüşüde güzel olsun ikea ideal taşıması kurması kolay ama kaliteli eşya istiosanız ikeadan mobilya konusunda uzak durun mobilyanızı kaliteli alın dekorasyonu ikeayla tamamlayın:)

ama size tavsiyem kırılcak şeylere çok para vermeyin
mesela bıçak takımı kaliteli olsun sonuçta hep kullaanılcak el altında olcak bişey:)
mutluluklar:)

Çooookk teşekkür ederim.
İyi dilekler ve öneriler için.
Dikkate alacağım:16:

Bu konuda bir yandan sizle beğendiklerimi paylamak istiyorum.
Sizce en güzeli hangisi yardımcı olursanız sevinirim..
Bu kahvaltı takımlarını çok beğendim.

$bernardo.webp

$schafer.webp

Eki Görüntüle 703675

Bunlar da beğendiğim takımlar kızlar..

Numaralandırıyorum daha kolay yorumlayabilmeniz için.

1) $wenge.webp 2) $vivense12.webp 3) $vivense.webp 4) $retro-tarzi-salon-takimi.webp

5) $MI3-171.webp 6) $balmooooo.webp 7) $balmooo.webp 8) $balmo1.webp

9) $balmo.webp 10) $578964_432417633507841_775912857_n.webp 11) $1233.webp 12) $images.webp

koltuklarda 2 ve 4 numarayıçok beğendım yatak odası ılk resım guzel ama dolabı çok klasık geldi

koltuklarda 2 ve 4 numarayıçok beğendım yatak odası ılk resım guzel ama dolabı çok klasık geldi

Yorumun için teşekkür ederim canım.
Ben aslında oturma odası için köşe istiyorum, spor rahat olsun.
Salon için daha ağır bir takım düşünüyorum.
Bu nedenle salon için 1 ve 6 için ne düşünürsün?

Yorumun için teşekkür ederim canım.
Ben aslında oturma odası için köşe istiyorum, spor rahat olsun.
Salon için daha ağır bir takım düşünüyorum.
Bu nedenle salon için 1 ve 6 için ne düşünürsün?

aslında koltuk seçme konusunda çok zevklisin hepsi çok şık tarz koltuklar

köşe gerçekten rahat bende şuanda köşe kullanıyorum

ama evinde önemli tabı çok dolu olunca hoş görunmuyor

seçtiğin butun koltuklar çok güzel hangısı içine sindiyse onu seç canım

aslında koltuk seçme konusunda çok zevklisin hepsi çok şık tarz koltuklar

köşe gerçekten rahat bende şuanda köşe kullanıyorum

ama evinde önemli tabı çok dolu olunca hoş görunmuyor

seçtiğin butun koltuklar çok güzel hangısı içine sindiyse onu seç canım

Çok teşekkür ederim tatlım içimi rahatlattın..:16:
Ben hepsini birden alacağım için düşünecek vaktim pek olmayacak.
Şimdiden bir kaç takım netleşsin aklımda istiyorum.

esseden kendime ve anneme ne aldıysam hep problem çıktı. ben malımın kıymetini bilmem ama annem çok dikkatli kullanır, buna rağmen sıkıntı oldu. mesela kahve makinesi aldım, ilk aldığım zaman bile arızası varmış ama başka arıza için servise gittiğinde öğrendim onu. tavalar mesela teflon olmasın diye dünya para verip aldım, kenarları (tavanın içi değil de üst kısmı var ya hani kenarlar), elde yıkamama rağmen soyuldu, çizildi, garip haller.

ikea evet çoğu kişinin dediği gibi maalesef kaliteli değil. evet çok güzel dekore ediyorlar, insanın içi gidiyor ama kof. elbette kaliteli ürünleri var ama biçtikleri fiyata gidip ikeadan almaktansa tepe home dan almak daha mantıklı olur, o fiyat verilecekse yani.

ben başka konularda uyarmak isterim sizi...

1. kaliteli nevresim takımı alın, en çok onlar kullanılıyor, yıkadıkça çekmesin, solmasın.

2. havlu alırken, %100 bambu alırsanız, pamuklular gibi sertleşme yapmaz.

3. alacağınız koltukların altında muhakkak süpürgelik, viledalık boşluk olsun, yoksa her seferinde çekmek, itmek zorunda kalırsınız. hem belinize hem eşyaya yazık.

4. kirada oturacaksanız, perde yaptırırken aldığınız ölçüden 10 cm kadar daha uzun yaptırın, kısa kalacağına uzun dursun ev değiştirince (boy değil tabii enden bahsediyorum)

esseden kendime ve anneme ne aldıysam hep problem çıktı. ben malımın kıymetini bilmem ama annem çok dikkatli kullanır, buna rağmen sıkıntı oldu. mesela kahve makinesi aldım, ilk aldığım zaman bile arızası varmış ama başka arıza için servise gittiğinde öğrendim onu. tavalar mesela teflon olmasın diye dünya para verip aldım, kenarları (tavanın içi değil de üst kısmı var ya hani kenarlar), elde yıkamama rağmen soyuldu, çizildi, garip haller.

ikea evet çoğu kişinin dediği gibi maalesef kaliteli değil. evet çok güzel dekore ediyorlar, insanın içi gidiyor ama kof. elbette kaliteli ürünleri var ama biçtikleri fiyata gidip ikeadan almaktansa tepe home dan almak daha mantıklı olur, o fiyat verilecekse yani.

ben başka konularda uyarmak isterim sizi...

1. kaliteli nevresim takımı alın, en çok onlar kullanılıyor, yıkadıkça çekmesin, solmasın.

2. havlu alırken, %100 bambu alırsanız, pamuklular gibi sertleşme yapmaz.

3. alacağınız koltukların altında muhakkak süpürgelik, viledalık boşluk olsun, yoksa her seferinde çekmek, itmek zorunda kalırsınız. hem belinize hem eşyaya yazık.

4. kirada oturacaksanız, perde yaptırırken aldığınız ölçüden 10 cm kadar daha uzun yaptırın, kısa kalacağına uzun dursun ev değiştirince (boy değil tabii enden bahsediyorum)

Çok teşekkür ediyorum..
Nevresim takımı için hangi markaları önerirsiniz peki?
Şimdi bir sürü marka var isimlerini görüyorum hiç fikrim yok.
Desenleri de çekiyor ama :)

Çok teşekkür ediyorum..
Nevresim takımı için hangi markaları önerirsiniz peki?
Şimdi bir sürü marka var isimlerini görüyorum hiç fikrim yok.
Desenleri de çekiyor ama :)

evlenirken 1 tane dört mevsim takımı almıştım, geri kalanlar normal nevresim takımıydı. dört mevsim taç markaydı, hala kullanıyorum, şöyle anlatayım, köpeğim yatağımızda uyur ve köpeklerin ara ara kazıma alışkanlıkları vardır, kazımasına rağmen ne yırtıldı ne yıprandı. eskimediği için atamıyorum da :1: 6 senedir dayanıyor.

arkadaşım sarev kullanıyor çünkü yataklarının ölçüsü çok büyük, yatağa uygun bir sarevde bulabiliyor nevresim, o da sarevden memnun.

kısaca bilindik markalar olsun. ancak bilindik markaların en alt kategorisinde satılanlardan olmasın.

Taçın bornozunu almıştım netten bi vakit.
sonra hata mı ettim diye düşündüm renginden dolayı sevmiştim ama..
Yine renginden dolayı hata mı ettim diye düşündüm.
İnşallah kullanırken severim:17:

$tac-bambu-bornoz-seti-kirmizi-siyah-terlikli.webp

Taçın bornozunu almıştım netten bi vakit.
sonra hata mı ettim diye düşündüm renginden dolayı sevmiştim ama..
Yine renginden dolayı hata mı ettim diye düşündüm.
İnşallah kullanırken severim:17:

Eki Görüntüle 703750

bence çok güzel rengi, siyah ve kırmızı kombinasyonunu severim ben gerçi. güle güle kullanın.

6 numarayı çok beğendim.

8 numara ise yatak odası takımı ama ne bileyim sanki yazlık ev için yapılmış gibi.

7 numara çok büyük gibi, eşya için tutmak zorunda kalırsınız evi "bu ev bizim takıma çok küçük" misali.

1 numara da güzel bir salon takımı, kumaşını anlayamadım, kadife gibi geldi bana. kadife yakar insanı hem gerçek anlamda hem mecazi. yazın aşırı terletir, bacağınızı yatarken hızlıca bir yukarı çekseniz ya da indirseniz küçük bir yanık yapar.

4 numara hoş bir oturma odası olabilir, sağına ya da soluna kitaplıkla ya da müzik setiyle...

5 ve 11 numarayı hiç beğenmedim :17:

9 ve 10 numaradan güzel kombin olur, ama 9 numara oturma odası için ideal bence, oturma odasına da öyle bir masa koyar mısınız bilmem.

Back
X