• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdn cikamiyorum kiyafetlerim dolapta curuyor satmali miyim?

Elif Celik5454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
36
-6
1
28
Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?

Evden çok cikamiyorum cocukla (okuldan kızımı almak disinda) ev oturmasına gitmiyoruz evime insan gelmiyor(annemler dusinda) yani gezmede giyilecek kıyafetlerim dolapda eskiyor evde de giymeye kıyamıyorum sonuçta iş yapıyorum kirlenecek yıkandıktan yipranacak diye)ne dusunuyorsunuz giymeli miyim yoksa satmali miyim?
Satmayın lazım olduğunda ne yapacaksınız

Ya niye çürüsün? :KK53: Şimdi sattığınızı seneye almak isteseniz dünyanın parası olacak.
Benim bir tane uzun gri bir paltom var, eskiden mini giydiğimde giyerdim. Palto uzun olunca güvende hissettiriyor çünkü. :KK53: Ama son bir iki yıldır pek mini giymediğim için kısa şişme montlarımı kullanıyorum.
Ama şimdi tutup o güzelim kaşe montu ne diye satayım? Satsam aynısını seneye on binden ancak alırım herhalde.

Son düzenleme:

Ben sürekli ayıklarım dolabımda giymediklerimi anneme veririm o dağıtır
Yırtılan eskiyen varsa çöp zaten
Ama gün gelir lazım olur neden çıkamıyorsunuz cocukla aksine cocugun da ihtiyacı var gezmeye

Dolapta duran elbise niye eskisin.

Bugün çıkmıyorsunuz ki çocukta olsa çıkılır aslında, yarın çıkarsınız.
Paraya ihtiyacınız olduğu için mi, böyle bir şey düşündünüz?

Giy evin içinde ya nolcak neyine kıyamıyorsun satmaya kıyacağına giy evde güzel güzel gez illa ki misafir mi gelmeli ya da siz mi gitmelisiniz bırakın noluyosa olsun

Kıyafet niye dolapta çürüsün? Kendinizi niye eve hapsediyorsunuz ki , 7/24 eşofmanla mı takılıyosunuz? Evde otururken bile salon kıyafeti olmasa da minimum bir bakımla durun neden kendinizi salıyorsunuz? Çocuğunuzu alın bir dolaşmaya çıkın hep evde mi oturuyosunuz?
Cocugum 1 yqsinda ve kafede vs durmuyor ec oturmasına gidecek yer yok en son arkadaşa dogum gunune gitmiştim o zaman giydim

Cocugum 1 yqsinda ve kafede vs durmuyor ec oturmasına gidecek yer yok en son arkadaşa dogum gunune gitmiştim o zaman giydim
Parka filanda mi cikarmiyorsunuz çocuğu günlük parka giderken giyin niye giyiniyorsunuz üzerinde kaban olsun ne olacak.

Nasıl giysiler mesela? Ben daha geçen gün dolabımda bayağıdır giymediklerimi ayıkladım. Yazılı sweatleri, artık beni darlayan uzun zamandır giymediğimi fark ettiğim ve muhtemelen de giymeyeceğim boğazlı kazakları, yaşıma uygun olmayan şeyleri hep giysi dolabına attım. Aylardır mağazalarda kaşe kaban aradım ama pek bulamadım, bulduklarım ya çok pahalı ya boyuma uymayan şeylerdi. Ben de annemlerde duran ta lisede giydiğim kabanı evime getirdim iyi ki atmamışım dedim. Zamansız parçalarsa bence atmayın illaki giyeceksiniz hep evde duracak haliniz yok ya.

Back