Kızlar yeni evliyim, aktif olarak cinsel hayatımız vardı ama uzunca vakitlerimiz olmuyordu açıkçası şipşak olup bitiyordu. şimdi bolca vaktimiz varken çocuğumuz da yokken keyifli vakit geçirmek istiyorum ama nasıl keyifli vakit geçireceğimizi çok bilemiyorum :d mesela bir sürü seksi gecelik, kelepçe göz bandı vs aldım, ama bunlarla eşimin karşısına çıkmaya utanıyorum komikmişim gibi geliyor. gece ön sevişme aşamasında mesela eşim diyor hadi şu geceliğini giysene çok hoşuma gitmişti diye , ben pijamayla giriyorum yatağa hep çünkü:d mesela o salonda otururken geceliklerimi giyip geliyim diyorum ama napıcam yani nasıl durucam salondan içeri girince? dans falan da edemem ki karşısında dikilicem mi öyle beni görünce üstüme mi atlayacak ahahaha:d siz neler yapıyosunuz? mesela bi gece viskileri ayarlıyım ortam kuruyum salonda sarhoş olalım sonra güzel geceliklerimi giyiyim vs diyorum, ama bu sırada televizyonda ne olmalı mesela içerken müzik mi çalmalı vs? dışarda tatilde vs içerken okey ama evde ortamı kuramıyorum bi türlü küçük detaylara takılıyorum, siz neler yapıyosunuz süreç nasıl ilerliyor müzik vs de önerir misiniz?