Evden kurtulma yolları

Arkadaşım konularına bi baktım yaşın genç ve sıkıntıların çok cidden. Ama çaresi öylesine yapılan bi evlilik değil olmamalı.eğitimine yüklen kendine zaman ayır, bol bolda kitap oku özellikle iyi gelecektir.
Eğitimime bakıyım da onda da fırsat eşitliği yok. Öğretmen olmak istemiyorum olursam da kötü bi ogretmen olurum cocuklara yazık. Evdeki cocuklardan biktim okuldakilere hic tahammul edemem. Devlette iyi bi yer zor.. Özele sözlümün gücü yeter ona da ben güvenmiyorum

2 sene önce erkek arkadasimla (sevgilim degil) bi yere oturmustuk birisi görüp babama soylemis. ben onu rezil etmismisim. Taaa 2 yil öncesi. Bir bu var baska yok ondan önce de ayniydi

Yani lys vs her türlü halledilir bence baban ile arandaki iletişim çözülmesi gerek. Yazdıklarında gözüme takılan nokta burasi oldu. Babanla oturup konuşmayı denedin mi hic neden bana böyle davraniyorsun diye?

Yani lys vs her türlü halledilir bence baban ile arandaki iletişim çözülmesi gerek. Yazdıklarında gözüme takılan nokta burasi oldu. Babanla oturup konuşmayı denedin mi hic neden bana böyle davraniyorsun diye?
Çok da kötü davranmiyor, ama ayrim yaptığını gorebiliyorum. Konuşmuyorum susmayi tercih ediyorum ne konusuyumki benim ve geleceğim adina birsey yapmadi

Çok da kötü davranmiyor, ama ayrim yaptığını gorebiliyorum. Konuşmuyorum susmayi tercih ediyorum ne konusuyumki benim ve geleceğim adina birsey yapmadi

En azindan neden boyle ayrim yaptigini sorabilirsin canim.
Sen suan buraya konu actiysan bunun en büyük etkeni baban bence.
Evden kurtulmak, ya da evlenmek icin baska sebeplerin yoksa önce sorunun nedenini öğren yapacak bir sey yoksa sinava az kalmış zaten çalışmalara ver kendini kazanır gidersin :)

Sanırım bundada denge önemli .çok sevmeyi dokunmayıda abartmamak gerek benim kızımda çok sevgiden bunalıyor , babası üstüne titrer ama 2 ayrılmaz ikili, film bakarlar , alışverişe giderler
sanırım artık büyüdüğünden baban çekiniyordur her baba farklı sever

Nişanlanıyormussun zaten ne zaman evleneceksin?o zaman bu sorun ortadan kalkmayacak mı?
Bu ayın 23ünde nişanım var dugunu de eylül de dusunuyorlar ama ben isteniyorum hemen. Zaten sözlüme de ısınmış değilim şu an derdim evden nasil kurtulabilirim

Kızlar merhaba...
Lys matematiğe 37 edebiyata da sadece 44 gün kaldı ve sumoshh da hiçbir çalışma isteği yok. Ygs de kitap yüzü açmadan iyi yaptım sanırım bu onun sonucu..
Derdime gelirsek babam bugun rutin işinden geldi herkesi öptü, hatta kız kardeşim uyuyodu ta odasina gitti öptü beni öpmedi. Kardeşlerime çikolata almış yine bana almamış. Yalnız bu öpme mevzusu hep var babam beni sevmez, sarılmaz. Duygusunu içinde yaşayan birisi de değil, diğer ev halkına gayet sevgi dolu. Bi çikolota içinmi saçmaladin demeyin, ama içerledim. Ben gitmek istiyorum artıkk kısıtlamalar beni her konuda dışlamalar hor görmeler sen evde kardeşine bak demeler(ben bakıcıyım ya) . Tek çare ya hemen evlenmek ya da başka bir şehre tercih yapıp gitmek. 5 kuruş param da yok zaten ne zaman oldu ki.. Sözlüm yaşımız yakın olduğu için beni anlıyor, ama ona fazla anlatmamaya çalışıyorum ilerde bunu koz olarak kullanabilir el oğlu bu. Aslında evlenmek istiyor muyum onu da bilmiyorum.. Ne yapcagimi hiç bilmiyorum boşluktayım..
• Sizce nasıl ders çalışmak için kendimi motive edebilirim?
•Ygs4 sıralamam 32bin ygs-5 sıralamam 48bin lys de kaç bine çekebilirim?
•Sözlüm istersen özele gidersin takma bu kadar diyo ama ona güvenemiyorum el oğlu Ve özeli sevmiyorum
•Ben bu evden nasıl sıyırmadan kurtulabilirim?

Öğretmenlikten devam demeyin, benden öğretmen olmaz

Bu arada 23 mayısta Nişanım var
Duzenli ders calisman Icin her gun kutuphaneye gitmeni oneririm cok ise yariyor
Sozlun takma kafani ozele gidersin derken parasini kendisi mi verecek bunu merak ettim

X