Evden kaçtıktan sonra zorla getirildim?

avrupayakasiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
48
-6
1
25
Dün konu açmıştım ve gerçekten gittim.Fakat ailem yaşıma bakmadan polis arkadaşı sayesinde çocuğun adresini bulup gece4te baskın yaptı eve belinde silahla.Arkadaşımı tehdit etti ve zorlada beni geri götürdüler.Sabahtan beri ağlıyorum kurtulamadığım için.Eğer gene kaçsam gene belki yakalıcak.En kötüsüde reşitim bişey yapamıyorum.Eve bildiğin baskın yapıp babam çocuğa vurdu kendimi çpk kötü hissediyorum nasıl kurtulabilirim bu evden?

Dün konu açmıştım ve gerçekten gittim.Fakat ailem yaşıma bakmadan polis arkadaşı sayesinde çocuğun adresini bulup gece4te baskın yaptı eve belinde silahla.Arkadaşımı tehdit etti ve zorlada beni geri götürdüler.Sabahtan beri ağlıyorum kurtulamadığım için.Eğer gene kaçsam gene belki yakalıcak.En kötüsüde reşitim bişey yapamıyorum.Eve bildiğin baskın yapıp babam çocuğa vurdu kendimi çpk kötü hissediyorum nasıl kurtulabilirim bu evden?
Valla iyi olmuş naptın paranı yiyen o salak oğlana mı kaçtın

Bu açtığın konu doğru mu emin değilim ama doğruysa eğer 1 haftada tanıdığın erkeğe kaçmak istiyordun. Çok dürtüsel davranıyorsun. Bir an önce psikolojik destek alman gerekiyor.

sana dedik kacma bir erkege diye niye dinlemiyorsun yani. uyusturucu bagimlisi felanmisin surekli bi kacma plani birilerine.

"Benim çok hatam var. Güvenlerini çok kırdım" diyorsunuz bir yandan, diğer yandan da elin it kopuğuna kaçmaktan başka hayatınıza dair hiçbir bir planınız yok.

İşi bıraktım, evde sıkılıyorum, yedikçe yiyiyorum, üç ayda 15 kilo aldım, sevgilime de söylemedim, ya sevgilim görünce beğenmezse... diye üç farklı konu açtınız.
Ben şu yaşımda, üç ay çalışmasam, geçinemem. Beğenmediğiniz ailenin sunduğu konforla yiyip içip "sıkılıp" kilo almak ne nimet... Dünyadan haberiniz yok sizin!

O kadar haberiniz yokki, işsiz güçsüz halinizle, bir yandan bankaya borcum var diyorsunuz, diğer yandan nasıl yaparım da yeni kredi veya kredi kartı alırım derdindesiniz.

Umarım aşağıdaki doğru olsun, çünkü aşağıda yazdığınız gibi 20 değil de, başka konularda iddia ettiğiniz gibi 25 yaşındaysanız ve halâ hayatı buralarda yazdığınız şekilde algılıyorsanız, çok sıkıntı çekersiniz bu hayatta. Şu kadarını söyleyeyim; dua edin, peşinize düşüp geri getirmişler.

Kızlar o 22 ben 20 yaşındayız ilk kız arkadaşıyım.Bugün buluşunca arkadaşı da geldi eğlendik ama sürekli pahalı bir şey alınca ben ödüyorum ya da arkadaşı dalga geçiyor burdan after partiye geçek diye ve gülüyorlar.Mesaj atınca trip atsam kızsam ben suçlu olcam.ne yapmalıyım?

Burada çoğu anneye sorsan böyle sen gibi kaçan çocuğum olsa kaç yaşında olursa olsun ben de karışırım derler keza ben de ne evliyim ne çocuğum var ama çocuğum olsa böyle şeyler yapsa ben de gözetim altında tutardım.

Evet ailenle anlaşamıyor olabilirsin ama bunun çözümü ne olduğu belirsiz birilerinin yanına sığınmak değildir. El sana bir iyi davranır ikincisinde ne de olsa bana sığınmış arkasında ailesi yok diye kafasına göre davranmaya başlar. Hayat öyle toz pembe değil sen şu an aile evi harici her yer iyi düşünüyorsun ama öyle bir dünya yok. Aile ne olursa olsun seni çıkarsız sever (bazı aileler harici tabi)

Ben de ailemden yakınıyordum tam o dönemde hasta oldum şu an özbakımımla her şeyimle ailem ilgileniyor, aramız pek iyi değil diyip şefkat göstermemezlik yapmadılar. Öyle elin yanına sığın grip bile olsan zor bakar bir de sana devamlı yemek yedirdiğini, tuvalete götürdüğünü.. düşün. Hepimiz hastalık adayıyız en ufak bir kazada bile aylarca yatabilirsin.

Çok toksik ailesi olan insanlar tanıdım hepsi de atandı mesleğini eline aldı şu an ayrı evde farklı bir şehirde kendilerine bir hayat kurmuşlar. Öyle kimseye güvenip de evine gitme yoksa kafanı çok duvarlara vurursun benden söylemesi

He he hadi işine.
Allah ailene sabır versin de senden vazgecmesinler, pes etmesinler, yoksa sonun çok kötu...
Bı bak çevrene, haberlere senden çok var, ne hale düşüyorlar.
Telefonun elinde aç oku genç kizlarin, kadınların başına neler geliyor.

Evden kaçtın ve seni bir erkekle aynı evde yakaladılar. Ama hala elinde internet erişimi var öyle mi? Ne değişik bir baskıcı aile anlamadım
Elinde ki imkanı başka şeylere kullansan kadın sığınma evlerine kaçmayı düşünebilirsin bunun bilgisi gizli tutulur ve şehir de değiştirebilirsin.
Ama senin derdin ilgi çekmek maalesef