"
Benim çok hatam var. Güvenlerini çok kırdım" diyorsunuz bir yandan, diğer yandan da elin it kopuğuna kaçmaktan başka hayatınıza dair hiçbir bir planınız yok.
İşi bıraktım, evde sıkılıyorum, yedikçe yiyiyorum, üç ayda 15 kilo aldım, sevgilime de söylemedim, ya sevgilim görünce beğenmezse... diye üç farklı konu açtınız.
Ben şu yaşımda, üç ay çalışmasam, geçinemem. Beğenmediğiniz ailenin sunduğu konforla yiyip içip "sıkılıp" kilo almak ne nimet... Dünyadan haberiniz yok sizin!
O kadar haberiniz yokki, işsiz güçsüz halinizle, bir yandan bankaya borcum var diyorsunuz, diğer yandan nasıl yaparım da yeni kredi veya kredi kartı alırım derdindesiniz.
Umarım aşağıdaki doğru olsun, çünkü aşağıda yazdığınız gibi 20 değil de, başka konularda iddia ettiğiniz gibi 25 yaşındaysanız ve halâ hayatı buralarda yazdığınız şekilde algılıyorsanız, çok sıkıntı çekersiniz bu hayatta. Şu kadarını söyleyeyim; dua edin, peşinize düşüp geri getirmişler.
Kızlar o 22 ben 20 yaşındayız ilk kız arkadaşıyım.Bugün buluşunca arkadaşı da geldi eğlendik ama sürekli pahalı bir şey alınca ben ödüyorum ya da arkadaşı dalga geçiyor burdan after partiye geçek diye ve gülüyorlar.Mesaj atınca trip atsam kızsam ben suçlu olcam.ne yapmalıyım?