• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evden dışarı çıktığınızda bebeğinizi neyle taşıyorsunuz?

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar ben dışarıya çıkarken bebeğimi araba koltuğu şeklinde pusetin içinde taşıyorum. fakat taşıması oldukça zor. acaba kangurumu alsam diyorum yada bebek arabası mı alayım?? tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var bana fikir verirsiniz:sm_confused:sizce hangisi daha kullanışlı olur??

walla cnm ben hepsinden aldım (oto koltugu-kanguru-araba) hangisi kolay olursa onunla tasıcam

bende senin gibi puset kullanıyorum..kızım 5,ayına yaklaştı dediğin gibi taşıması biraz zor o yüzden sadece kısa mesafeli yerlere veya araba ile gittiğimiz yerlere götürüyorum..benim kangurum var ama havalar soğuk onda üşer diye kullanmıyorum..neticede eli kolu açıkta kalıcak dimi..6 aylık olunca bebek arabası alıcam hemde havalarda güzelleşiyo olmadı battaniye bile örteriz üstüne..onunlada uzun mesafeler kolay olur ama otobüse in bin açısından zor o zaman yanında biri olucak..anlıycan önümüz yaz biraz kanguru biraz bebek arabası sanırım işimizi görür..ama pusette taşıması tam bi zulüm..

ben kılosou agırlasıp belımı agrıtmaları baslayana kadar kanguruyu kullandım.daha sonrada bebek arabasına gectık.acemılık ıste.ılk kzıımda arabanın buyuk olanının daha ıyı olacagını dusunduk.ama onun daha zor kullanımı.kucuk bır puset aldık daha sonra.yuruyuslere cıkarken bıle kızım buyuse bıle goturebıldım.sımdıde ıkıncı kızım kullanıyor.hafıf,fonksıyonel.
belının agrıması ve cıddı sorunlar cıkmaması ıcın ılerde bence boyle bırsey yapabılırsın.
ben yatar pozısyonda kullandım ılk aylarda.6aylık olup oturu pozısyona gelıncede hafıf kaldırıp oturtturdum arabasına.

polyanna arkadaşım bende o bebek yaşını gösteren imzadan yapmak istiyorum nasıl yaptınız banada yardımcı olurmusunuz

portbebe kanguru şimdide bebek arabası hepsinden var.
mesafen kısa ise yada çok yürümeyeceksen otobüse filan bineceksen bebeğinde içinde sıkılmıyorsa havada soğuk ise portbebe iyi oluyor sarıp sarmalıyorsun.
kanguru hava güzelse bebeğin çok ağır değilse çok rahat oluyor
araba için ilk başlarda lazım görmüyorduk ama dün aldık ilk denememide dün yaptım çok rahat edeceğimi zannettim ama kaldırım taşları sağolsun arabanın yönünü devamlı değiştirdiği için düzgün tutacam diye bide bizim buradaki insanlar bir tuhaf hiç önde araba varmı demiyorlar çekilmiyorlar üstüne üstüne yürüyorlar ben o arabayla binbir kıvırmalar yapmaya çalıştım ezmeyim diye canım çıktı girmek istediğim mağzalarada seçerek girmek zorunda kaldım 3 basamak varsa giremedim onun dışında rahattı belki ilk deneme diyede zorlanmış olabilirim
hepsinin bir yerinden zorluğu var galiba

ben kızımı pusete koyuyorum..onu da bebek arabasının içine oturtuyorum öyle geziyorduk.ama kızım büyüdü..artık kanguraya geçeceğiz...benim kız bebek arabasını pek sevmiyo ama elimden geldiğince yatırıyorum...

ah canım ya,bu soru bana bebegımın ilk gunlerını hatırlattı.kızım 24 kasım da dogdu,tam kış bebegıydı yanı,çok sık dr.a goturuyordum(gazzzzzzz,gazzzz,gazzzzzzzzz)battanıyesıne sarıp port bebeye koyuyordum yavrumu,çok rahat ettım,en azından üşümüyordu.bence ilk 2-3 ay port bebe en kullanışlı ve en saglıklısı,şimdi araba ile bir yere gıdeceksek ana kucagına koyuyoruz,taşıması zor oluyor ama babamız sagolsun.gunduzde havalar guzel olunca bebek arabası da aldık,ben bebek arabası ile gezdırıyorum.

Back
X