- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
koku o kadar sinmiş durumda ki mide bulantırıyor başımızı ağrıtıyor cemları kapattığımızda. açık bırakınca da evde kalamıyoruz malum kış günü çocuk hasta..Ben de ocakta tencere çok unuttum ama başka eve geçmeyi hiç düşünmememiştim.
Zamanla geçer koku inşallah.
evet dün akşam yazdım aama henüz görülmedi umarım görür bi an önceBilemedim aslinda her seyi de denemissiniz .Instagramda cokbiliyoruzbiz sayfasi var oraya bir yazin derim .
birinde kuru fasulye birinde nohut buzluğa atacaktım güya kolay olsun diye..geçmiş olsun
yangın çıkmamış sağlığınız yerinde en azından
ne vardı tencerelerde
süt yanığı çok kokuyormuş mesela
bir de kokuyu herkes mi alıyor sadece siz mi
bazen olur ya öyle
yani silip yıkamışsınız çıkması lazım koku bu altı üstü
teşekkür ederim valla işin sonu boya olacak gibi görünüyorgeçmiş olsun.çok yandıysa,duvarlara siniyor.boya yaptırmak çözüm.
sildim kaç kere hemde bi tek çam. deterjanı değil hemde neler neler deneyerek sildim.. off çok dertlendimeger duvarlar fayans değilse tavan da dahil sıvı çamaşır deterjanı ile silin
birinde kuru fasulye birinde nohut buzluğa atacaktım güya kolay olsun diye..
eşimde bende alıyoruz başka kimseyi eve sokamam su koku gidene kadar zaten
dün akşam aklımdaydı onu yapmayı unutup çıkmışım evden yakın da değil aramız dönemedim akşam eve geçince bunu da deneyeyimOcakta kahve kavurursanız faydası olur, çok etkili bir yöntem
ocağım fırınla birleşik tiplerden. yinede bakayım gözümden bişe kaçtı mı diye çok sağolunBu kadar abartmayın
Koku altı üstü eve kimseyi sokamam vs gereksiz
Hunter ablanın dediği gibi boyatacaksın o Zaman
Bir de ocağın kenarında lastik sünger gibi bir parça var mı ankastrelerde oluyor bazen o da koku tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?