- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Bende öyle. Haftaya ikili testim var kara kara düşünüyorumAciliyeti yok evinizde kalın ben kontrolume gitmiyorum gebeyim lütfen biraz dişimizi sıkalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle. Haftaya ikili testim var kara kara düşünüyorumAciliyeti yok evinizde kalın ben kontrolume gitmiyorum gebeyim lütfen biraz dişimizi sıkalım
Evden çıkmaktan önce, böyle bir durumda lazer yaptırmak ne kadar mantıklı sizden önce kim geldi kimde kullanıldı hasta mı değil mi ortamı sterilizasyon ettiler mi nasıl bilceksiniz ,
Benimde bugün vardı seansim gitmedim nisanda giderim herhalde
Zaten çok kararsızdım, e burdaki arkadaşlardan ve jinekoloğunuzun da söylemesi sebebiyle ben de ertelemeye karar verdim.Sizin kararınız ne
Ben jinekologumla konuştum gitme dedi
Bilemiyorum mayisda giderim o halde böylede durmak çok kötüNisan ayında hiç gidilmez vaka sayısı suan az ilerleyen zamanlarda inaşllah artmaz ama tedbirler daha da artacak diye düşünüyorum ben
Ya sormayın şimdi başladığımız için başka şeyler de kullanamıyoruz, fena durumdayım ben deBilemiyorum mayisda giderim o halde böylede durmak çok kötüSizde gitmeyin
Ben dün giderim diye düşünerek jiletledim ama bugün gidemedim.Lazerde ara dönemlerde jilet kullanabilirmişiz yani iki haftda bir jilet yapsak birşey olmaz herhaldeYa sormayın şimdi başladığımız için başka şeyler de kullanamıyoruz, fena durumdayım ben de
Bu şekilde olduğunu bilmiyorum teşekkür ederim ben de öyle yaparım o vakit.Ben dün giderim diye düşünerek jiletledim ama bugün gidemedim.Lazerde ara dönemlerde jilet kullanabilirmişiz yani iki haftda bir jilet yapsak birşey olmaz herhalde
Rica ederim ne demekBu şekilde olduğunu bilmiyorum teşekkür ederim ben de öyle yaparım o vakit.
Ben zaten yaptirmamistim ikili testi bizimki şuan 28 haftada 35 yada 36 ya kadar gitmeyi düşünmüyorum o zamanda sezeryan için gün alırım umarım o vakte kadar sıkıntı yaşamamBende öyle. Haftaya ikili testim var kara kara düşünüyorum