• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden çalışmak para kazanmak istermisiniz.?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gzmm87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
43
11
88
38
Merhaba bayanlar evden önceden bu tip işlere amann çevrem yok kime saticam vs diyerek direkt olumsuz bakardım ama birgün "ne kaybederim ki" dedim ve başladım bu işe iyikide başlamışım 🙏 kendi harcligimi çıkartıyorum kendi ihtiyaçlarımi daha uygun fiyata alıyorum ve yaptığım satışlardan kâr ediyorum ve inanın kendi ekibinizi kurduğunuzda çok daha iyi kazançlar elde ediyorsunuz. Farmasi den bahsediyorum, şu an evimin temizlik ihtiyaçlarını (deterjaniydi,sabunuydu..), makyaj malzemelerini güneş kremimi herşeyimi artık buradan aliyorum hem dışardan daha uygun fiyata geliyor hemde gelen hediyeleri kâh kullanıyorum, kâh satıyorum kâh sevdiklerime hediye ediyorum. Haydi hanımlar denemekle birşey kaybetmezsiniz 👍🙂🌼

Merhaba,
size hayırlı kazançlar dileriz lakin reklam/satış, alt kadro oluşturmak maksadıyla üye toplamak, referans numarası vermek, üye kayıt linki, whatsapp, facebook satış sitesi vb yönlendirmesi yapmak yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back