Evden bir iş yapıp para kazanma imkanım olabilir mi?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar önceki konulardan da bildiğiniz üzere ben yüksek lisans öğrencisiyim ailemden uzaktayım ve şu aralar acayip parasızlık yaşıyorum.Bu konularda pek fazla bilgim olmadığı için sizinle paylaşmak istedim .Acaba evden bir iş yapıp da az da olsa para kazanma imkanım olur mu BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN BANA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

y.lisansta derslere devamlılığın ne ölçüde bilmiyorum,ama y.lisans yapan arkadaşım h.içi sadece akşamları derslere giriyordu,
gündüz çalışabilceğiniz bi iş bulabilirsiniz,
lisans öğrencisine göre ders saatleri daha esnek,iş bulmakta sıkıntı çekeceğinzi düşünmüyorum

Part-time iş bulabilir misiniz ? .. Bazı yerler 2 3 saatlik bile olsa iş veriyor diye biliyorum çevremden .. Ders harici olan zamanlarınız da gidip çalışabileceğiz yer bakmanızı tavsiye ederim ..

Yöneticisi bayan olmayan bir yerde çalış da cnm nerde çalışırsan çalıış :)
Şaka bir yana cafelerde belki dershanelerde çalışabilirsiniz sonra burslar da var

Konu içeriği nedeniyle "İş ve Kariyer" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

Eğer okulda arkadaş çevren varsa avon temsilciliği yapabilirsin bence. % 25 gibi bir kar marjı var ki bence çok iyi.

valla bende bakındım ama şimdi evde boncuk işi yapıyorum faturalar mutfagı ben karşılıyorum eşimin üzerinde baya bi yük var bide 7 aylık hamileyim oturup yapıyorum avon biraz sakıncalı millet alıyo parası kalıyo sen ödemek zorunda kalıyosun bi iki kere başıma geldi çünkü ama gene denemekte yarar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…