• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden, Aileden ayrılma sendromu

flexyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
12
1
86
İzmir
27 ağustos geliniyim arkadaşlar, Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna gelin gitcem, 1 aydan uzun zamandır evden ailemden nasıl ayrılcağımın sancısıyla kendimi yedim bitirdim, napcam o gün çok merak ediyorum evden çıkarken, hele babama sarılınca:.(( düşüncesi bile mahvediyo insanı... nişanlımdan, ailesinden soğudum ''onların yüzünden ailemden ayrılcam psikolojisi''yle... hergün youtube'da gelin çıkarma videoları izleyip ağlıyorum bi güzel:)) mazoşist miyim neyim bilemedim... var mı böyle kendini helak edip sonra amaaan üzülme canım geçiyo bu duygu diyen? teselliye ihtiyacım var çok fena:((

tesellisi bende degil ama.beni de şimdiden sarıyo bu düşünceler... eger kısmet olursa sevgilimle evlilik ,7 8 saat mesafeye gidicem.ailemi bırakıp :31:
gerçi uçak falan filan yarım saat kadr sürer ama uzak işte..

senin için kolay olur umarım cabuk atlatırsın.en önmlisi gittign yerde mutlu olman.

sen kaç saat uzaklıkta olcaksın :26:

benim 22 saat mesafe canım:S bide çalıştığım için öyle ha deyince giderim de diyemiyorum ufff yaa:(

ben uzaga gitmiyorum arabayla onbes dk ama aynı sorun bende de var. özellikle annem kıs aylarındaki şimşeklerden cok korkar. bende aynı sekilde. hep yanlarına gideerdim onların. bugün farkında olmadan daldım yine gözümden yas geldi ister istemez. kusak bağlama zamanı ne yaparım bilmiyorum :((

2004'ten beri üniversite, tayin vb. sebeplerden ailemden uzakta yaşıyorum zaten. pek fark olmaz benim açımdan diyorum ama annem bu farklı diyor. bakalım görcez az kaldı...

2004'ten beri üniversite, tayin vb. sebeplerden ailemden uzakta yaşıyorum zaten. pek fark olmaz benim açımdan diyorum ama annem bu farklı diyor. bakalım görcez az kaldı...

bende aynı şekilde üniversite ve iş nedeniyle ayrıydım ailemden..ama gerçekten annenin dediği gibi bu çok farklı 2 aylık evliyim..hala alışamadım...insan çok özlüyo.. :(

Son düzenleme:
Back