Evdeki tozlardan kutulamıyorum nolur acill yardım....

hxuxzxuxn_yxixlxix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
7.652
13
156
Diğer
evdekı tozlardan kurtulamıyorum heryerı herseyı sılıyorum süpürüyorum havalandırıyorum ama evdekı tozlar bı turlı bıtmıyo artık nefes alamaz hale geldım evımde mustakıl ve ıssız bır yerde yasıyorum ne araba gecıyo ne bısey dısardan toz gırmıyo ne oluyosa evın ıçı kendı kendıne toz yapıyo yatak yorgan battanıye carsam hergun sılkelememe ragmen yınede ertesı sabah toz dolu oluyo evımde ihlasın su haznelı temızlık robotu var onunla temızlememe ragmen yıne toz yıne toz nolur yardım edım astım olmaktan korkuyorum artık yaaaasenağlamasenağlamasenağlama

Canım ya valla bende bıktım toz almaktan.
Belki biliyosundur.
Şu toz savarlar varmış bide onlardan denicem ben.
Hertürlü zeminde kullanabiliyomuşsun.
İşe yarıyo diyo arkadaşlar.

ARKADASIM PRONTO ALDIM BEN COK MEMNUNUM herkese tavsie ederim önce cam sille tozunu ii çe temizliom daha sonra kurulayıp pıronto sıkıp işi bitiriom cok rahat oluo

canım prontoyu bilmem de televizyon bilgisayar v.b. toz çeken eşyalarda statik sprey diye bir şey var onunla tozunu aldıktan sonra en az 1 hafta tozlanmıyor biz bunu büro makineleri dersinde görmüştük. Ama ben uygulamadım hiç çünkü ben mikrofiber bez kullanıyorum

bende tozdan çok şikayetciydim normal süpürge kullanırken ama şimdi fakirin sulu süpürgesini aldım hiç toz uçmuyor havada birde o mikro bezlerle toz alıyorum rahat ettima.s.

ben büyük bir evde yaşıyorum en zor olan şeyde temizliğin çabuk bitmesiydi ama artık rahatım mikro fiber bezler çok iyi temizliyor.Finum marka olan harikabişi ayna ve camlar deterjansız pırıl pırıl oluyor.uzun sürede tozlanmıyor,parkeleri içine çok az kattığım gliserinli suyla siliyorum inanılmaz parlak oluyor ama bir kaç damladan fazlası iyi değil.amonyaklada mutfak dolaplarını siliyorum ondanda çokçok az koyuyorum hem yağlanmıyor hemde tertemiz oluyor halılarda kosla 1 numara tozlanmayı geciktiriyor.tüller için en iyiparlatıcı pahalı marka deterjan ucuz deterjanlar parlaklık vermiyor.tuvaletlerde toilit duck sorun neyse bitirir hemde temizlik uygsüprizzzzzuladıktan sonra kalıcı oluyor bunu düzenli kullanın tuvalet herdem ışıl ışıl ...

mrb kızlar benım yengem bır birşeylr satıo ona yarıdm olsun dıye aldım ve çok ama çok memnunum 15 gun toz almasam toz yok dıyebılırım az bışı oluyor toz markasını unuttum ama bu roc mu ne varya onun gıbı bışı ama markası farklı camları bıle sılmem en fazla bır saat butun camlarımı leke toz bırakmıo markasını eve gıdınce bakıyım sölıcem sıze beyazlı pembelı bır kutu üzerinde cam mobılya yazıo hem uygun hemde gerçekten toz almasını engellıo bıde benım halıalrım yenı ama sadece vıtrınlerde ve cam eşyalrda kullanıo bu ürünü öneririm ismını bakım sölerım sizlee

arkadasım her turlu yuzey derken sakın yere sıkıp silme cünki annem denedi sonuc ben yerden kalkmak zorunda kaldım cok süper kayıyor ozellikle fayanslarda tavsiye etmem ama tozda bırakmıo yani

evdekı tozlardan kurtulamıyorum heryerı herseyı sılıyorum süpürüyorum havalandırıyorum ama evdekı tozlar bı turlı bıtmıyo artık nefes alamaz hale geldım evımde mustakıl ve ıssız bır yerde yasıyorum ne araba gecıyo ne bısey dısardan toz gırmıyo ne oluyosa evın ıçı kendı kendıne toz yapıyo yatak yorgan battanıye carsam hergun sılkelememe ragmen yınede ertesı sabah toz dolu oluyo evımde ihlasın su haznelı temızlık robotu var onunla temızlememe ragmen yıne toz yıne toz nolur yardım edım astım olmaktan korkuyorum artık yaaaasenağlamasenağlamasenağlama
statik elektrikle temizlik yapan mikrofiber bezlerden kullanırsanız bu sorun çözülecektir..

Son düzenleyen: Moderatör:
ahşap olan tüm yüzeylerde pronto kullanıyorum. 20 - 30 gün toz almama grek kalmıyor açıkçası. yerlerde de - parkelerde - marc ahşap temizleyici kullanıyorum. her ikisinden de memnunum. bu arada tvyi bile pronto ile siliyorum :)

ben büyük bir evde yaşıyorum en zor olan şeyde temizliğin çabuk bitmesiydi ama artık rahatım mikro fiber bezler çok iyi temizliyor.Finum marka olan harikabişi ayna ve camlar deterjansız pırıl pırıl oluyor.uzun sürede tozlanmıyor,parkeleri içine çok az kattığım gliserinli suyla siliyorum inanılmaz parlak oluyor ama bir kaç damladan fazlası iyi değil.amonyaklada mutfak dolaplarını siliyorum ondanda çokçok az koyuyorum hem yağlanmıyor hemde tertemiz oluyor halılarda kosla 1 numara tozlanmayı geciktiriyor.tüller için en iyiparlatıcı pahalı marka deterjan ucuz deterjanlar parlaklık vermiyor.tuvaletlerde toilit duck sorun neyse bitirir hemde temizlik uygsüprizzzzzuladıktan sonra kalıcı oluyor bunu düzenli kullanın tuvalet herdem ışıl ışıl ...

çok faydalı bilgiler bunlar teşekkür ederim a.s. mikro fiber bezi ben de deneyeyim

arkadaşlar yerdeki ve kapılardaki tozlar için ne yapıyorsunuz bu evde kiraz rengi laminantlar ve kapılar siliyorum ertesi gün toz. pronto ahşap temizleyici kullandım ama nafile.

kızlar ben cadde üzerinde ve kocaman bir evde yaşıyorum
üstelik ev 3 taraftan gün boyu güneş alıyor
haliyle gece gündüz camlar acık
saat başı toz alsam yeri var
hem de o yeşil bezlerle silmeme rağmen
bu pronto iyi gelir mi cam pencere açıkken dahi
40 günlük evliyim temizlik yapmaktan kuzucam artıkkkkk

Back
X