- Konu Sahibi PinarYavuz
Merhaba arkadaşlar!
Başlıktan da anladığınız üzere benim evimde inanilmaz toz oluyor. Eşim aşırı titiz ve tertipli olduğu için zaten neredeyse hergün temizlik yapıyoruz. Ben işte o evdeyse ben demeden süpürüp,siliyor. Bir de alerjik astımı var mecbur yapmak zorundayız,toz bizi mahvediyor. Hapşura hapşura bir hal oluyoruz. Tozun nedenini bulmaya çalışıyorum , belki sizin de bir fikriniz vardir diye yazmak istedim. Sabah kıyafeti dolaptan çıkarırken bile havada uçuşuyorlar,sinirlerim bozuluyor.

Halıları yıkamaya verdik belki ondandır diye. Camları kapattık olmadı,açtık olmadı. Evim 10.katta ama yeni yerleşim alanı olduğu için (Ankara Batıkentte olanlar bilir) etrafımız inşaat acaba onun mu tozu diyoruz ama komşuya sordum var ama aşırı değil haftada bir temizliyorum dedi. Ben balkonumu her çamaşır astığımda yıkıyorum,siliyorum ama karşı komşumun hiç yıkadığını görmedim (halısı falan var yani balkonda o derece) ama hiç toz uçuştuğunu görmedim. Ben mi çok kafaya takıyorum bu tozları. Herkeste mi var , yoksa bir bende mi? Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık. Bazısı laminant çeker diyor bazısı normal diyor bilemedim vallahi. :26::26::26::26:
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Başlıktan da anladığınız üzere benim evimde inanilmaz toz oluyor. Eşim aşırı titiz ve tertipli olduğu için zaten neredeyse hergün temizlik yapıyoruz. Ben işte o evdeyse ben demeden süpürüp,siliyor. Bir de alerjik astımı var mecbur yapmak zorundayız,toz bizi mahvediyor. Hapşura hapşura bir hal oluyoruz. Tozun nedenini bulmaya çalışıyorum , belki sizin de bir fikriniz vardir diye yazmak istedim. Sabah kıyafeti dolaptan çıkarırken bile havada uçuşuyorlar,sinirlerim bozuluyor.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar