• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki test pozitif çıktı

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Evdeki idrar testim pozitif çıktı devlet hastanesinde randevusuz kanda gebelik testi yaptirabilir miyiz yada doktor ister mi direk ultrosonla mi bakar kontrolde

Doktor direk kan ister zaten

Özel hastaneye gidicem acil yapıyor dediler de testi acilde yaptırmayı düşünüyorum o yüzden sordum
Tavsiyem acile gitmeyin oraya her türlü hasta gidiyor.. malum durumlar belli riske girmeyin sadece kadın doğum polikinligin oraya gidin. Hamileler mecbur olarak kontrollere gittikleri için oralar en hijyenli ve risksiz yerler

Tavsiyem acile gitmeyin oraya her türlü hasta gidiyor.. malum durumlar belli riske girmeyin sadece kadın doğum polikinligin oraya gidin. Hamileler mecbur olarak kontrollere gittikleri için oralar en hijyenli ve risksiz yerler
Virüsle alakalı hastalara bakilan yer farklı yerde yinede tehlikeli mi ki olmadı özelde yaptiririm

Tehlike heryerde ki. Doktorum özelde sağlık ocağına gidemiyor ikametgahtan dolayı. Ya özelde yada devlette yaptirabilir im
Orda öyle oluyor mu bilmiyorum ama ben bir kere misafir olarak gitmiştim yani misafir girişi yapmışlardı sağlık ocağında canım

Tabi gitmeniz gerekiyor inşallah vardır 😊
İnşallah. Sizce ozelde mi acilde mi yaptırayım
Benim adet tarihimi öğrenince direk ultrasonla bakmıştı beta testi hiç yapmamştı bana.. ultrasondah takip yapmıştı.. 🙄
Bana da öyle söyledi bi kac kişi kararsizim adet günüm yarın 7. Gün gecikmesi pazartesi 9 gün gecikmiş olacak

Benim adet tarihimi öğrenince direk ultrasonla bakmıştı beta testi hiç yapmamştı bana.. ultrasondah takip yapmıştı.. 🙄
Demek ki zamanınız çok geçmiş . Ulturasyonla keseyi görünce hep ulturasyonla gidiyor. Benimkinde kese daha gözükmüyordu 2 hafta kan sonra ulturasyon takibi yapildi

Virüsle alakalı hastalara bakilan yer farklı yerde yinede tehlikeli mi ki olmadı özelde yaptiririm
Tabi ki de farklı yerde ama virüs kaptigini bilmeyen hastalarda acile gidiyor
Bizim yakın komşunun kardeşi usuttum galiba diye acile gitmiş test istemişler çünkü belirtiler birbirine çok benzediği için çocuk korona çıkmış..
Bu yüzden aciller riiskli

Back