Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evdeki test pozitif çıktı
- Konu Sahibi MaviRe
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik i̇lk gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Özel hastaneye gidicem acil yapıyor dediler de testi acilde yaptırmayı düşünüyorum o yüzden sordumDoktor direk kan ister zaten
- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
Tavsiyem acile gitmeyin oraya her türlü hasta gidiyor.. malum durumlar belli riske girmeyin sadece kadın doğum polikinligin oraya gidin. Hamileler mecbur olarak kontrollere gittikleri için oralar en hijyenli ve risksiz yerlerÖzel hastaneye gidicem acil yapıyor dediler de testi acilde yaptırmayı düşünüyorum o yüzden sordum
Virüsle alakalı hastalara bakilan yer farklı yerde yinede tehlikeli mi ki olmadı özelde yaptiririmTavsiyem acile gitmeyin oraya her türlü hasta gidiyor.. malum durumlar belli riske girmeyin sadece kadın doğum polikinligin oraya gidin. Hamileler mecbur olarak kontrollere gittikleri için oralar en hijyenli ve risksiz yerler
sağlık Ocağı da yapıyor testi hemenEvdeki idrar testim pozitif çıktı devlet hastanesinde randevusuz kanda gebelik testi yaptirabilir miyiz yada doktor ister mi direk ultrosonla mi bakar kontrolde
Bazen özeller devlete göre daha tehlikeli olabiliyor bence en iyisi sağlık Ocağı tabi siz bilirsinizVirüsle alakalı hastalara bakilan yer farklı yerde yinede tehlikeli mi ki olmadı özelde yaptiririm
Sağlık ocağına gidemiyorum ikametgahi buraya almam gerekli o daha uzunsağlık Ocağı da yapıyor testi hemen
Hmm anladım öyleyse başka çare yokSağlık ocağına gidemiyorum ikametgahi buraya almam gerekli o daha uzun
Tehlike heryerde ki. Doktorum özelde sağlık ocağına gidemiyor ikametgahtan dolayı. Ya özelde yada devlette yaptirabilir imBazen özeller devlete göre daha tehlikeli olabiliyor bence en iyisi sağlık Ocağı tabi siz bilirsiniz
Galiba pazartesi polikinliklerde açıldı zaten biraz bu beni rahatlatmisti virüs konusunda şimdi iyice korktum ama mecbur gitmem gerekliHmm anladım öyleyse başka çare yok
Orda öyle oluyor mu bilmiyorum ama ben bir kere misafir olarak gitmiştim yani misafir girişi yapmışlardı sağlık ocağında canımTehlike heryerde ki. Doktorum özelde sağlık ocağına gidemiyor ikametgahtan dolayı. Ya özelde yada devlette yaptirabilir im
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Benim adet tarihimi öğrenince direk ultrasonla bakmıştı beta testi hiç yapmamştı bana.. ultrasondah takip yapmıştı..Doktor direk kan ister zaten
Tabi gitmeniz gerekiyor inşallah vardırGaliba pazartesi polikinliklerde açıldı zaten biraz bu beni rahatlatmisti virüs konusunda şimdi iyice korktum ama mecbur gitmem gerekli
Farklı il yada ilçede olunması gerekliymisOrda öyle oluyor mu bilmiyorum ama ben bir kere misafir olarak gitmiştim yani misafir girişi yapmışlardı sağlık ocağında canım
Ne kadar saçma ya sonuçta virüs var her yerde bakmaları gerek neyse canım güzel haberlerini bekliyoruzFarklı il yada ilçede olunması gerekliymis
İnşallah. Sizce ozelde mi acilde mi yaptırayımTabi gitmeniz gerekiyor inşallah vardır
Bana da öyle söyledi bi kac kişi kararsizim adet günüm yarın 7. Gün gecikmesi pazartesi 9 gün gecikmiş olacakBenim adet tarihimi öğrenince direk ultrasonla bakmıştı beta testi hiç yapmamştı bana.. ultrasondah takip yapmıştı..
Çok teşekkür ederim canımNe kadar saçma ya sonuçta virüs var her yerde bakmaları gerek neyse canım güzel haberlerini bekliyoruz
- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
Demek ki zamanınız çok geçmiş . Ulturasyonla keseyi görünce hep ulturasyonla gidiyor. Benimkinde kese daha gözükmüyordu 2 hafta kan sonra ulturasyon takibi yapildiBenim adet tarihimi öğrenince direk ultrasonla bakmıştı beta testi hiç yapmamştı bana.. ultrasondah takip yapmıştı..
- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
Tabi ki de farklı yerde ama virüs kaptigini bilmeyen hastalarda acile gidiyorVirüsle alakalı hastalara bakilan yer farklı yerde yinede tehlikeli mi ki olmadı özelde yaptiririm
Bizim yakın komşunun kardeşi usuttum galiba diye acile gitmiş test istemişler çünkü belirtiler birbirine çok benzediği için çocuk korona çıkmış..
Bu yüzden aciller riiskli