Evdeki neme çözüüm..

Merhaba kızlar,
bende çok dertliyim bu rutubet işinden. Gardolabımın arkası resmen şelale olmuş akıyordu. 3 gün pencereleri açık bıraktım, kurudu ama dolabın içinde ki eşimin bütün takım elbiseleri küf tutmuştu. Gittikçede yayılmaya başlıyor. Bende Duck nem stop diye bi ürün buldum, sipariş verdim yarın gelecek. Kullanmaya başlayınca yazarım sizede... Kiracı olmak çok zor yaa...

Aynı dertten ben de muzdaribim. Bende aldım o tabletlerden nemi emiyor sanırım ama kokuyu hiç almıyor Cihazda kokuyu da aldığı yazıyordu ama yok öylr bişey... Odaya her giren burda rutubet kokuyor diyor. Biz de hissediyoruz...
Koku için ayrıca bir cihaz yada ne bilim bişeyler var mı??

kızlar ben de saban marka olanından almak istiyorum, kendi sitesi üzerinden sipariş vereceğim ama 250 gram mı yoksa 500 gram mı alsam? 500 olan büyük mü durur acaba. ayrıca hala kullananlar memnun mu?

benimde yatak odamda lutubet var görünürde hiç belirti yok sadece deri kemerlerde küflenme oldu
kışın camlarda buharlaşma oluyo pimapenlerde nemi ememediği için lutubete neden oluyo yaz kış havalandırmak lazım evi bunu geçde olsa anladım
sandığımdaki çeyizlerim bile lutubet kokusu sindi nasıl gidericem bu kokuyu bilemedim şimdi dışarda havandırıyorum pek fayda vericeğini sanmıyorum
karbonat lutubet kokusunu alıyo küçük kesecikler içine koyup etrafa koymayı düşünüyorum umarım işe yarar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…