rüyacım 2ay kullanabiliyorsunuz yazıyor kutunun üstünde ama bizimkiler bi ayda iyce eridiler:1shok: olsun işimi görsünde gerisi önemli değil:Saruboceq:
Tavanda oluşan siyahlıklarıda çamaşır suyuyla silin :dance:Ben öle yaptım yalnızca çamasır suyu döküp bi beze sildim, hiç su katmadan. Biraaz baş döndürücü göz yaşartıcı ama olsun. Bi daha da gelmediler.:dance::dance:
Bi de benim evimin üstü teras alt katı boş hiç ısınmıyorsenağlama Allahım Kiracı olmak ne zor. Neyse buna da şükretmek gerek :Saruboceq: Yaz gelsede yeni bir eve çıksaksenağlama
Ay canımcım sağol yaaaaŞenizŞenizŞenizHaziran ayında evlendim. Yazın evimiz çok güzeldi ve kış geldi kapıların camların kapatılmasıyla evin gerçek yüzü de ortaya çıktı. Mutfakta aspiratörüm yetersiz kaldı fayans olduğu için buharı çekemedi tavanlarım siyahlaşmaya başladıve bu oturma odası yatak odasına kdr devam etti, duvarlardan sular akmaya başladı. Evimden nefret etmeye başlamıştım artık.
Nem alma cihazlarına baktım fiatları 600-700 civarlarında bazıları daha da pahalı nettede çok araştırdım ve hiçbir çözümünü bulamadım
Birgün arkadaşımla msnden konuşurken bi nem alıcı tabletten bahsetti bana. hemen gittim aldım odaya koyduk ve tavandaki yayılmalar durmaya başladı. Gerçekten çok sevindim. Tavanları çamaşır suyu ile sildim tertemiz oldu. Diğer odalara da aynı tabletlerden aldım ve 3 haftadır pırıl pırıl bir evimiz var.
Bunu da sizlerle paylaşmak istedim çünkü gerçekten çok sıkıntı çektim bu konuda, çok üzüldüm. eğer aynı olayı yaşayanlar varsa benim gibi onların da yüzü gülsün istiyorum.
benim de annemin evinde var kadıncağız hergün silmekten helak oluyordu hemen alıp deneyeceğim teşekkürler
benimde yatak odamde vardı terleme resmen su akıyordu duvarlardan dolabın bile arkası yeşillendi daha sonrada yeşillendi ben bu tabletten aldım ama hiç faydasını görmedim terleme devam etti eğer bu senede devem ederse oda için izalasyon yaptırmayı düşünüyorum
en iyisini yaparsın, biri konu açmıştı küf için tavsiye diye, bende kendi evim olsa öyle yapardım, silikon boya saten boya camların pimapen olması evdeki nem oluşumunu arttıran şeyler, bir de inşaatta harç malzemesi olarak deniz kumu kullanılırsa da o evde rutubet oluyor, eski apt. larda malesef hep deniz kumu var, kuzeye bakan cephelerde daha çok oluyor ben hiç kurtulamadım bu rutubet denen şeyden :dilcikar:
merb bizdeki rutubet daha çok koku su ve duvarlarda küf yok şimdilik ama eşyalarımda rutubet kokusu varinternette araştırarak aldım bende ürünü 3 4 gündür kullanıoyrum yanlız bi tavsiyem var ben lavanta kokulu aldım kokusu biras rahatsız edici normal olanını tavsiye ederim bu arada ben hepsiburada.com dan aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?