- 21 Eylül 2017
- 28
- 700
- 8
- 29
- Konu Sahibi DudununAnnesi
-
Etki eder mi kiSirkeyle silsen yerleri tuvalete falanda dök.
Evet hamam bocegi ayrica bocek yemini ilk kez duydm nerde satiliyorBöcek ne böceği? Hamam böceğiyse tuvalet banyo koridorda köşelere vestiyer dolap altlarına böcek yemleri koyun, 6 ayda bir yemleri yenisiyle değiştirin
Henuz cogalmamis işte bi iki tane görüyorumİlaçlatacaksın canım bitmiyorsa
Raid ya da detan marka kullanabilirsiniz, böcek yemi diye satılıyor 4lü 6lı paketlerde, yemleri koyduktan sonra 10gün içinde bir daha geri dönmemek üzere ortadan kaybolurlar. Bizde çok işe yaramıştıEvet hamam bocegi ayrica bocek yemini ilk kez duydm nerde satiliyor
Mutfak dolabindaki çekmeceler varya onları çek arkalarindaki boşluğa bak en alta falan. Bişey dusmusse falan olabiliyor. Bende de oluyodu. Tüm bakliyat vs tarzı şeyleri dolaba koyunca bitti şükür. Önünü almazsan çoğalıyorYa kızlar bende evde minik kelebek görüyorum birkaç gündür 5-6 tane görmüşümdür çekirdeğe benziyolar çok rahatsız edici.güve kelebeği diye yazıyor fakat her yeri tüm yiycekleri kontrol ettim hiç bir şey yok dolaplar vs tertemiz.bir fikri olan var mı
Off çok korkunç.dediğin gibi çekmece arka boşluklara bakayım fakat oralard olsa çekmecede de olmaz mıMutfak dolabindaki çekmeceler varya onları çek arkalarindaki boşluğa bak en alta falan. Bişey dusmusse falan olabiliyor. Bende de oluyodu. Tüm bakliyat vs tarzı şeyleri dolaba koyunca bitti şükür. Önünü almazsan çoğalıyor
Onlar baya değişik sinir bozucu bişeyler ya valla hiç tahmin etmediğin bi yerden çıkabiliyor. Antep fıstığı falan koydun mu bi yerlere? Benimki ondan olmuştu bide bulgurOff çok korkunç.dediğin gibi çekmece arka boşluklara bakayım fakat oralard olsa çekmecede de olmaz mı
Yok ya valla zaten inanılmaz takıntılı birisiyim defalarca aynı yerlere bakıp duruyorum.bende de çok kuru gıda yoktur az az alıyorum kalabalık ve bu tarz bir şeyi önlemek amacıyla ama yine korktugum basıma geldi.bu kaynağı bulamamak da beni çileden çıkartıyor bir de korkuyorum işin komik tarafı eşimin de hiç umrunda değil.baya dert yaptım kendime Allah baska dert vermesin de ciddi anlamda canım sıkıyor.acaba dışardan mı geliyor diye de kendimi rahatlatmaya çalışıyorumOnlar baya değişik sinir bozucu bişeyler ya valla hiç tahmin etmediğin bi yerden çıkabiliyor. Antep fıstığı falan koydun mu bi yerlere? Benimki ondan olmuştu bide bulgur
Vakit kaybetme bak takıntılı da biriymissin. O kaynağı bulmalisin bence bi şekilde.Yok ya valla zaten inanılmaz takıntılı birisiyim defalarca aynı yerlere bakıp duruyorum.bende de çok kuru gıda yoktur az az alıyorum kalabalık ve bu tarz bir şeyi önlemek amacıyla ama yine korktugum basıma geldi.bu kaynağı bulamamak da beni çileden çıkartıyor bir de korkuyorum işin komik tarafı eşimin de hiç umrunda değil.baya dert yaptım kendime Allah baska dert vermesin de ciddi anlamda canım sıkıyor.acaba dışardan mı geliyor diye de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Bencede ama nerdeee:))) sağolVakit kaybetme bak takıntılı da biriymissin. O kaynağı bulmalisin bence bi şekilde.
Yok ya valla zaten inanılmaz takıntılı birisiyim defalarca aynı yerlere bakıp duruyorum.bende de çok kuru gıda yoktur az az alıyorum kalabalık ve bu tarz bir şeyi önlemek amacıyla ama yine korktugum basıma geldi.bu kaynağı bulamamak da beni çileden çıkartıyor bir de korkuyorum işin komik tarafı eşimin de hiç umrunda değil.baya dert yaptım kendime Allah baska dert vermesin de ciddi anlamda canım sıkıyor.acaba dışardan mı geliyor diye de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Tupper da un var tertemiz irmik de buzdolabımda.sanırım dışardan geliyor ve inşallah öyledir.haftada 2 düzenli yardımcı abla alıyorum dip köşe temiz mutfağı çok kez indirdim bir yerde olsa belirti olur diye düşünüyorum ama gerçekten sinir bozuyoraynı durumu yaşadım sonra ne zaman pencere açsam geldiğini farkettim
komşudan geliyormuş
bir de pirinç unu vb. de yapar hani kek, tatlı malzemen varsa
Tupper da un var tertemiz irmik de buzdolabımda.sanırım dışardan geliyor ve inşallah öyledir.haftada 2 düzenli yardımcı abla alıyorum dip köşe temiz mutfağı çok kez indirdim bir yerde olsa belirti olur diye düşünüyorum ama gerçekten sinir bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?