Teşekkür ederimGeçmiş olsun size ve bebeğinize
İsterseniz başka doktora görününTeşekkür ederimDilerim çabuk geçer. Ne uygulamam gerek onu da bilmiyorum bir tane ilaçla bu kadar ağır bir hastalık nasıl geçer acaba
2 farklı doktor ve acil servise başvurdum hepsi aynı şeyi söyledi. Demek ki çözümü yok çekeceğiz mecbur. Ama kızım küçük hemen iyileşsin istiyorum 2 gündür yemek yemiyorİsterseniz başka doktora görünün
Evet doğduğundan beri düzenli götürdüğüm çocuk doktoru var sağolsun her seferinde çok iyi teşhis koyuyor. 2 gün önce hastalandığı ilk gün götürdüm. Hastalığın başında henüz dedi antibiyotik be soğuk algınlığı şurubu verdi. Tabii ateş düşürücü vs de. Ama sanırım ilaçlardan çocuğun iştahı 0. Ne yese acı diye tükürüyor. Kendimi geçtim onun iyi olması lazım. Ağzının içi acı sanırımilaçlarınızı ihmal etmeyin bu hastalıkta tedavi çok önemli. çocuğunuzu bir çocuk doktoruna gösterdiniz mi kıyamam 2 gündür nasıl dayanır çocuk açlığa
Doktor istemedi o testi neden ki acaba salgın varsa? Devlette yapIlıyor mu ?ozellikle kucuk kiziniza hemen influenza testi yaptirin.benim 3.5 yasindaki kızım gecen hafta bu salgın yuzunden 5 gün hastanede yattieger influenza geciriyorsa grip ilaçları ve antibiyotik fayda etmez.onun tek bir ilacı var..
illa ki yapılıyordur bir sorun mutlaka, pamuklu bir cubuk ile burun sürüntüsü alıp bakıyorlar, acısız da bir işlem.yarim saate çıkıyor sonuç..Doktor istemedi o testi neden ki acaba salgın varsa? Devlette yapIlıyor mu ?
Evet kızım perişan. Evde herkes hasta olduğu için ona da adam akıllı bakamıyoruz. Ben kendime gelemedim bir türlü. İlaçlar kar etmiyorsa kızım boşuna mı o kadar ilaç alıyor bir de onu düşünerek kafayı yiyeceğim desenizeEvet salgın var ve bu senenin gribi geçmiyo gerçekten benim ailem , biz hep grip oluyoruz. Hastaneler tıklım tıklım çok sıra var herkes grip. Uzun süre geçmiyo,geçsede geri geliyobiz zor dayanıyoruz bebeğinize kıyamam inşallah iyileşir. Çok geçmiş olsun.
Sordum askeri hastaneye götürüyorum kızımı. Yapmıyorlarmış. Özeller yapar belki bizde yok dediler. Bugün bir iki lokma yemeye başladı. Antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacına devam ediyorum. Kar etmezse tekrarlarsa ya da dediğiniz gibi bir hastalıksa ne yapacağım bilmiyorum. Ama bilinçsiz ve başından atan bir doktoru yok kızımın gerek görse yaptırın ya da yapalım derdi sanki.illa ki yapılıyordur bir sorun mutlaka, pamuklu bir cubuk ile burun sürüntüsü alıp bakıyorlar, acısız da bir işlem.yarim saate çıkıyor sonuç..
internet sistemi üzerinden baktım biraz önce. Doktor bu tanıyı girerek ilaçları yazmış zaten.illa ki yapılıyordur bir sorun mutlaka, pamuklu bir cubuk ile burun sürüntüsü alıp bakıyorlar, acısız da bir işlem.yarim saate çıkıyor sonuç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?