• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki herkes hasta en son kızıma da geçti! 🥺

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Annem babam eşim ben herkes hasta. Kemiklerimiz sızlıyor, yerimizden kalkacak dermanımız yok. Doktora gittik bunun ilacı yok grip geçiriyorsunuz soğuk algınlığı ilacı ve ekstra boğaz spreyi vs verdi gönderdi. Bu şekilde nasıl iyileşir bir insan bilemedim. En son 2.5 yaşındaki kızıma da geçti. Ona da antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı yazıldı. Kullanmaya çalışıyorum ama yemek yemiyor. İlaçları aç karnına alıyor. Çok tedirginim. Çok korkuyorum. İyileşemezsek kızım iyileşse tekrar bulaşacak. Diş eylerim bile sızlıyor kıpkırmızı oldu. Sanırım ölürüz biz bu hastalıktan.

İsterseniz başka doktora görünün
2 farklı doktor ve acil servise başvurdum hepsi aynı şeyi söyledi. Demek ki çözümü yok çekeceğiz mecbur. Ama kızım küçük hemen iyileşsin istiyorum 2 gündür yemek yemiyor

ilaçlarınızı ihmal etmeyin bu hastalıkta tedavi çok önemli. çocuğunuzu bir çocuk doktoruna gösterdiniz mi kıyamam 2 gündür nasıl dayanır çocuk açlığa

ilaçlarınızı ihmal etmeyin bu hastalıkta tedavi çok önemli. çocuğunuzu bir çocuk doktoruna gösterdiniz mi kıyamam 2 gündür nasıl dayanır çocuk açlığa
Evet doğduğundan beri düzenli götürdüğüm çocuk doktoru var sağolsun her seferinde çok iyi teşhis koyuyor. 2 gün önce hastalandığı ilk gün götürdüm. Hastalığın başında henüz dedi antibiyotik be soğuk algınlığı şurubu verdi. Tabii ateş düşürücü vs de. Ama sanırım ilaçlardan çocuğun iştahı 0. Ne yese acı diye tükürüyor. Kendimi geçtim onun iyi olması lazım. Ağzının içi acı sanırım 🥺🥺🥺🥺🥺 bu arada bu seneki grip çok kötü seyrediyormuş. Böyle rezil ediyormuş insanı. Bazı doktorlar domuz gribi dedi.

ozellikle kucuk kiziniza hemen influenza testi yaptirin.benim 3.5 yasindaki kızım gecen hafta bu salgın yuzunden 5 gün hastanede yatti:( eger influenza geciriyorsa grip ilaçları ve antibiyotik fayda etmez.onun tek bir ilacı var..

ozellikle kucuk kiziniza hemen influenza testi yaptirin.benim 3.5 yasindaki kızım gecen hafta bu salgın yuzunden 5 gün hastanede yatti:KK43: eger influenza geciriyorsa grip ilaçları ve antibiyotik fayda etmez.onun tek bir ilacı var..
Doktor istemedi o testi neden ki acaba salgın varsa? Devlette yapIlıyor mu ?

Doktor istemedi o testi neden ki acaba salgın varsa? Devlette yapIlıyor mu ?
illa ki yapılıyordur bir sorun mutlaka, pamuklu bir cubuk ile burun sürüntüsü alıp bakıyorlar, acısız da bir işlem.yarim saate çıkıyor sonuç..

Evet salgın var ve bu senenin gribi geçmiyo gerçekten benim ailem , biz hep grip oluyoruz. Hastaneler tıklım tıklım çok sıra var herkes grip. Uzun süre geçmiyo,geçsede geri geliyo 😔 biz zor dayanıyoruz bebeğinize kıyamam inşallah iyileşir. Çok geçmiş olsun.

Evet salgın var ve bu senenin gribi geçmiyo gerçekten benim ailem , biz hep grip oluyoruz. Hastaneler tıklım tıklım çok sıra var herkes grip. Uzun süre geçmiyo,geçsede geri geliyo 😔 biz zor dayanıyoruz bebeğinize kıyamam inşallah iyileşir. Çok geçmiş olsun.
Evet kızım perişan. Evde herkes hasta olduğu için ona da adam akıllı bakamıyoruz. Ben kendime gelemedim bir türlü. İlaçlar kar etmiyorsa kızım boşuna mı o kadar ilaç alıyor bir de onu düşünerek kafayı yiyeceğim desenize 🥺🥺🥺🥺

illa ki yapılıyordur bir sorun mutlaka, pamuklu bir cubuk ile burun sürüntüsü alıp bakıyorlar, acısız da bir işlem.yarim saate çıkıyor sonuç..
Sordum askeri hastaneye götürüyorum kızımı. Yapmıyorlarmış. Özeller yapar belki bizde yok dediler. Bugün bir iki lokma yemeye başladı. Antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacına devam ediyorum. Kar etmezse tekrarlarsa ya da dediğiniz gibi bir hastalıksa ne yapacağım bilmiyorum. Ama bilinçsiz ve başından atan bir doktoru yok kızımın gerek görse yaptırın ya da yapalım derdi sanki.

internet sistemi üzerinden baktım biraz önce. Doktor bu tanıyı girerek ilaçları yazmış zaten.

Eklentiler

• 13AFD4C0-EBAF-41B2-8D99-E32B4270F6D8.jpeg
    13AFD4C0-EBAF-41B2-8D99-E32B4270F6D8.jpeg
    31,8 KB · Görüntüleme: 28
Back