Canım burnumda bardağım dolmuş taşmış şekilde yazıyorum. Umarım birileri yardımcı olabilir. Allah’ın bize bu dünyada resmen ceza olarak gönderdiği bir babamız var. Neler yaptığını saysam döksem mecalim yok ama şu mübarek günlerde yine evde terör estirmeye başladı. Annen boşansın evden gönderin vs o çözümleri çoktan geçtik biz. Karman çorman yazıyorum ama bu adamdan kurtulamıyoruz zulmüne maruz kalıyoruz her geçen gün. Sabır taşı çatladı. Ne kadar zor durumda olduğumu anlayın dye biraz duygu durumumdan bahsettim ki acımasız eleştiriler dalga geçen yorumlar gelmesin. Çünkü görüyorum bazı konularda yeterince zor durumda olan üyelere yardımcı olmak yerine bir de burda lafla vurup cezalandırıp gönderiyorlar. Neyse bu adam bir süredir evde ne olduğunu adını bilmediğim ama zararlı olduğunu bildiğim otlardan yetiştiriyor ve evet biz buna engel olamıyoruz. Merak ettiğim şikayet etsek ev ahalisi hep birlikte bir ceza mi alır yoksa sadece buna mi ceza verilir ya da bir cezası var mı bu konuda bilgisi olan var mı? Ya da polis olan veya yakınında polis olanlar sorabilir mi? Ev bu adamın üstüne değil. Bir de ben memurum benim mesleğime zararı olur mu?