Evde zararlı ot yetiştirme

baharsonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
404
562
Canım burnumda bardağım dolmuş taşmış şekilde yazıyorum. Umarım birileri yardımcı olabilir. Allah’ın bize bu dünyada resmen ceza olarak gönderdiği bir babamız var. Neler yaptığını saysam döksem mecalim yok ama şu mübarek günlerde yine evde terör estirmeye başladı. Annen boşansın evden gönderin vs o çözümleri çoktan geçtik biz. Karman çorman yazıyorum ama bu adamdan kurtulamıyoruz zulmüne maruz kalıyoruz her geçen gün. Sabır taşı çatladı. Ne kadar zor durumda olduğumu anlayın dye biraz duygu durumumdan bahsettim ki acımasız eleştiriler dalga geçen yorumlar gelmesin. Çünkü görüyorum bazı konularda yeterince zor durumda olan üyelere yardımcı olmak yerine bir de burda lafla vurup cezalandırıp gönderiyorlar. Neyse bu adam bir süredir evde ne olduğunu adını bilmediğim ama zararlı olduğunu bildiğim otlardan yetiştiriyor ve evet biz buna engel olamıyoruz. Merak ettiğim şikayet etsek ev ahalisi hep birlikte bir ceza mi alır yoksa sadece buna mi ceza verilir ya da bir cezası var mı bu konuda bilgisi olan var mı? Ya da polis olan veya yakınında polis olanlar sorabilir mi? Ev bu adamın üstüne değil. Bir de ben memurum benim mesleğime zararı olur mu?

Canım burnumda bardağım dolmuş taşmış şekilde yazıyorum. Umarım birileri yardımcı olabilir. Allah’ın bize bu dünyada resmen ceza olarak gönderdiği bir babamız var. Neler yaptığını saysam döksem mecalim yok ama şu mübarek günlerde yine evde terör estirmeye başladı. Annen boşansın evden gönderin vs o çözümleri çoktan geçtik biz. Karman çorman yazıyorum ama bu adamdan kurtulamıyoruz zulmüne maruz kalıyoruz her geçen gün. Sabır taşı çatladı. Ne kadar zor durumda olduğumu anlayın dye biraz duygu durumumdan bahsettim ki acımasız eleştiriler dalga geçen yorumlar gelmesin. Çünkü görüyorum bazı konularda yeterince zor durumda olan üyelere yardımcı olmak yerine bir de burda lafla vurup cezalandırıp gönderiyorlar. Neyse bu adam bir süredir evde ne olduğunu adını bilmediğim ama zararlı olduğunu bildiğim otlardan yetiştiriyor ve evet biz buna engel olamıyoruz. Merak ettiğim şikayet etsek ev ahalisi hep birlikte bir ceza mi alır yoksa sadece buna mi ceza verilir ya da bir cezası var mı bu konuda bilgisi olan var mı? Ya da polis olan veya yakınında polis olanlar sorabilir mi? Ev bu adamın üstüne değil. Bir de ben memurum benim mesleğime zararı olur mu?
Nasıl zararlı bir ot? Allah bu mübarek günde yardımcınız olsun demeye geldim

Sadece babanıza mı sizede ceza verilir mi bilmiyorum ama bu zararlı otlardan yetiştirmenin sucu 10 yıla kadar hapis veya para cezası vürüsten dolayı nasıl işlem yaparlar bilemem ama babanız anlatıgınızdan daha kötüyse hapis yatıp çıktıktan sonra sizlerede zarar verebilir kendinizi korumaya alın lütfen acilen gerekli yerlere şikayet edin umarım memuriyetinizede bir zararı dokunmaz

Sorduklarınızın cevabını bilmiyorum, allah yardımcınız olsun demeye geldim.
anneniz neden ayrılmıyor anlamadım ama eğer kendi isteği ile kalıyorsa siz ayrılın evden.
Başka şehre tayin isteyin ve gidin.
Amin. Kendi isteğiyle korkusuyla kalıyor klasik eski insan boşanma söz konusu bile olmadı hiç. Kaderine razı ama ben artık razı değilim tayin döneminde gitcem inşallah.

Yanlış yönlendirmek istemem ama uzunca bir zaman önce memlekette anneannemin komşunun evinde boyle bir ot yetiştirildiği için sadece yetiştiren kişiye kadının kocasına ceza verildi hapisé girdi

Benimde çocukluğum babamdan dolayı çok zor geçti.. seni o kadar iyi anlıyorum ki .Allah yardımcınız olsun cnm
çocukluğum gençliğim hayatı zehir etmek için gönderilmiş bir ceza sanki. Şu günlerde bile bunları yaşatabiliyor bize. Amin Allah hepimizin Yardımcısı olsun umarım siz kurtulmuşsunuzdur

Amin. Şikayet etmeyi çok düşündüm ama işte bize zararı olur mu yüklü para cezası kesilirse aileye mi kesilir onu merak ettim. Yıllardır bunun borçlarını ödedik zaten verdiği zarar bitmedi
Çok çekmişsiniz allah feraha kavuştursun sen şikayet edersen size bişey olmaz ama öğrenip gelseler işte ozaman hep birlikte yanarsınız ama yinede tart biç sonra sizede bi kötülük gelmesin

Yanlış yönlendirmek istemem ama uzunca bir zaman önce memlekette anneannemin komşunun evinde boyle bir ot yetiştirildiği için sadece yetiştiren kişiye kadının kocasına ceza verildi hapisé girdi
Ne kadar hapis yattı biliyor musunuz? Kadına evdeki diğer insanlara bir ceza verildi mi?

Ne kadar hapis yattı biliyor musunuz? Kadına evdeki diğer insanlara bir ceza verildi mi?
Süresi hakkında net bilgim yok ama uzun bir süre yattı tam süre bilmiyorum. Hayır evdeki kimse ceza almadı eşi ve çocuğu vardı onlar evlerinde oturmaya devam etti hatta kadın bir ara devlet hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalıştı hayatını etkileyen bir durum olmadı

Bahceniz falan mı var.
Benim bildiğim en son müge anliya bir kadın çıkmıştı kocası yetiştiriyormus bahcede,bildiği halde saklamış hatta bilmiyordum ben marul zannediyordum falan dedi ama kimse inanmadı ://

X