- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ayakkabi sikiyor olabilir mi ?Merhaba Bir yaşında bebeğim var 11 aylık yürümeye başladı.. evde çok güzel yürüyor dışarda da az da olsa yürüyordu ama hiç birşey olmadığı halde dışarda kötü bı deneyim vs dışarda artık hiç yurumuyo direk oturup yerleri dövüyor ağlıyor kendini attırıyor bebek arabasindada durmuyo napcaz şaşırdık hicbiyere gidememeye başladık neden dışarda hiç yürümek istemiyor olabilir ???
Bazı çocuklar ayakkabıyı kabul etmek istemiyor alışması gerekiyor en iyi ayakkabı da olsa..Ayakkabi sikiyor olabilir mi ?
Alismadigi icin rahatsiz ediyor olmasin ayaklarini.
Hevesleniyorum sadece dışarda yürümesine .. birde merak ettim neden böyle yaptığını yoksa tâbi zorlama yok istemiyorsa zorlayamam minicik b bis dahaÇok küçük daha, korkuyordur. Kucağınıza alın ne olacak ki, benim 20 aylık kızım var 15 aylıkken yürüdü o bile hem çok yavaş yürüyor hem de çok çabuk düşüyor diye kucağıma alıyorum hala bi yere giderken.
Hevesleniyorum sadece dışarda yürümesine .. birde merak ettim neden böyle yaptığını yoksa tâbi zorlama yok istemiyorsa zorlayamam minicik b bis dahaÇok küçük daha, korkuyordur. Kucağınıza alın ne olacak ki, benim 20 aylık kızım var 15 aylıkken yürüdü o bile hem çok yavaş yürüyor hem de çok çabuk düşüyor diye kucağıma alıyorum hala bi yere giderken.
Bizim elimizi tutup hiç yürümedi hep kendisi yürüdü heralde gerçekten güvende hissetmiyo dışardaAyakkabı giydirip evin içinde bir yürütmeye çalışın bakalım yürüyecek mi?
Evde yürüyor diyelim yanından iri köpek geçtiyse veya biri çarptıysa korkmuş da olabilir. Çocuk göz seviyesinde Dünya çok farklı görünür. Yavaş yavaş alıştırın.
Bir de yürürken farketmeden normal hızda yürüdüyseniz kolu acımış ya da kalabalıkta sıkışmış olabilir, yavaş yavaş yürütün.
Evet güvende hissetmiyo olablrHenüz güvende hissetmiyor olabilir, ayakkabı sevmiyor olabilir.
İlla ki yürüyecek, en fazla birkaç ay sürer hatta sürmez bile.
Ben hevesleniyorum ne blym yürümeyi ve disarda merak ettim nedenini tabi zorlayacak değiliz daha çok küçükE yürütmeyin siz de dışarda. Küçücük bebek, bişeyden korkmuştur. Unutur gider birkaç haftaya.
Doğru ne zaman dışarda yuruyolar acabasüreyya ayhan mı bu çocuk daha el kadarkorkuyodur, ayakkabıyı garipsiyodur hevesleniyorsunuz tamam ama biyolojik bir kronoloji var unutmayın
Çok tatlıdır şimdi Maşallah acele etmeyin çok küçük daha yavaş yavaş alışırMerhaba Bir yaşında bebeğim var 11 aylık yürümeye başladı.. evde çok güzel yürüyor dışarda da az da olsa yürüyordu ama hiç birşey olmadığı halde dışarda kötü bı deneyim vs dışarda artık hiç yurumuyo direk oturup yerleri dövüyor ağlıyor kendini attırıyor bebek arabasindada durmuyo napcaz şaşırdık hicbiyere gidememeye başladık neden dışarda hiç yürümek istemiyor olabilir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?