Evde yürüyen oğlum disarda yürümüyor ??

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhaba Bir yaşında bebeğim var 11 aylık yürümeye başladı.. evde çok güzel yürüyor dışarda da az da olsa yürüyordu ama hiç birşey olmadığı halde dışarda kötü bı deneyim vs dışarda artık hiç yurumuyo direk oturup yerleri dövüyor ağlıyor kendini attırıyor bebek arabasindada durmuyo napcaz şaşırdık hicbiyere gidememeye başladık neden dışarda hiç yürümek istemiyor olabilir ???

Ayakkabi sikiyor olabilir mi ?
Alismadigi icin rahatsiz ediyor olmasin ayaklarini.

Çok küçük daha, korkuyordur. Kucağınıza alın ne olacak ki, benim 20 aylık kızım var 15 aylıkken yürüdü o bile hem çok yavaş yürüyor hem de çok çabuk düşüyor diye kucağıma alıyorum hala bi yere giderken.

Ayakkabı giydirip evin içinde bir yürütmeye çalışın bakalım yürüyecek mi?

Evde yürüyor diyelim yanından iri köpek geçtiyse veya biri çarptıysa korkmuş da olabilir. Çocuk göz seviyesinde Dünya çok farklı görünür. Yavaş yavaş alıştırın.

Bir de yürürken farketmeden normal hızda yürüdüyseniz kolu acımış ya da kalabalıkta sıkışmış olabilir, yavaş yavaş yürütün.

Hevesleniyorum sadece dışarda yürümesine .. birde merak ettim neden böyle yaptığını yoksa tâbi zorlama yok istemiyorsa zorlayamam minicik b bis daha

Hevesleniyorum sadece dışarda yürümesine .. birde merak ettim neden böyle yaptığını yoksa tâbi zorlama yok istemiyorsa zorlayamam minicik b bis daha
Bizim elimizi tutup hiç yürümedi hep kendisi yürüdü heralde gerçekten güvende hissetmiyo dışarda

Yürümesin dışarısı soğuk zaten, öyle aheste yürüyecek zaman değil

Korkuyordur, ayakkabı değişik gelmiştir, güvende hissetmemiştir.
Bir çok nedeni olabilir. Lakin korkacak bir şey değildir rahat olun.

Daima güzel yollarda yürüsün

Çok tatlıdır şimdi Maşallah acele etmeyin çok küçük daha yavaş yavaş alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…