Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriEvde yapılacak nişana bu olur sanırım
canım ayakkabıya bursada bakmak istersen kapalı çarşıda bi ayakkabıcı var ben oradan aldım ben de 39-40 fln giyiyorum adam 42e kadar bayan abiye var elimizde dedi imalatçıymış zaten kendileri. güzel modeller de var
Canımmmmmm valla çok mersi hayatımı kurtardın desem yeridir opuyorumnanaktan a.s. Kısmetse bu çarşamba geliyorum bursaya koşturucaz bütün gün hangi ayakkabıcı canım o ismini söylermisin yada tarif et orayada uğrarım
bende bunu çok beğendim hepsiburada.com da buldum bunu 42 bedene kadar var ama ne bileyim ya ordan almak istemedim güzel bir terzi bulsam diktiririm bunu şöyle saçımıda beyaz güller le hafif toplatırdım boshayallersmile
bu elbisenin markası elfe..
diktirmek istemezsen bayileri var bende hafta sonu osmanbey şubesine bakmayı düşünüodum nasıl biyer diye sitesinde güzel elbiseleri var :)
bu elbisenin markası elfe..
diktirmek istemezsen bayileri var bende hafta sonu osmanbey şubesine bakmayı düşünüodum nasıl biyer diye sitesinde güzel elbiseleri var :)