çok güzel olur bence a.s.
ayyy canımmm ciddimi valla çok sevindim beğenmenize :1hug: herkesin nişan kıyafeti o kadar süslüki benimki gündelikçi gibi kaldı valla onların yanında kaydirigubbakcemile3
kimonolar çok güzel.olurmu cnm gündelikci gibi.bence böyle daha sade ve şık...opuyorumnanaktan
Sağol canımm kazasız belasız bir atlatsak şu nişan olayınıda başka bişey istemiyorum :Saruboceq: Bugün öğlen molasında bizim burdaki moda evlerine bakıcam bakalım sorucam böyle bir elbise dikerlermi :uhm: offff elbisede tamam ama bide bunun ayakkabı derdi varrr klasik hatun ayağı değilki benimkiler tek umudum diechmann inş . bulurum orda eyvahedigeldismilecnm çok güzel çok hoşmuş allah tamamamını erdirsin inşallah çok şık bir elbise çok begendim
valla eniştede onayı verdiyse bence süper olur yerimseniben
nasıl klasık hatun ayagı degıl yaw :)
bebiş senin kadar güzel olamicaz ama idare et artık :1hug:
Emitasyon kuşum benimkiler kaydirigubbakcemile3 Ya bebeğim boyum 180 cm olunca ayaklarda yürü ya kulum demiş 40-41-42 no arasında giyiyorum ben klasik mağazalarda ayakkabı bulma gibi bir şansım yok malesef :umursamaz: Her yerin kalıbıda farklı oluyor o yüzden rahat rahat ayakkabı aldığım tek yer diechmann ayakkabı bakırköyde oda bide böyle pek cicili modeller yok :sinifsinif: napıcam ben bilmiyorum yaaa
sagol btanem ama sen cok guzelsn oyle deme darılrm wlla
Öyle öyle şimdi senin kadar güzel değilim doğruya doğru a.s.
aaa kız sen o kdr uzunmusun sen 180sen enıstenın boyunu hıc dusunemıyorum
bu arada ilk elbiseye göre bu daha güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?