- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
Kızlarrrr ya benim nişan evde yapılacak daha önce konu açmıştık bilen bilir salo işi kastı bizi olmicak :1no2: Evde olucak mecburen e haliyle şatafatlı bir elbise alamam:1closedeyes: Düşün taşın bir türlü elbise bulamadım kafama göre hep klasik kıyafetler abiyeler var dün akşam sevgilimle düşünürken aklıma geldi Kimono almaya karar verdim :dance: Hem farklı olurdu hemde ezelden beri çok beğeniyorum o tarz elbiseleri.. boshayallersmile Sevgilimde bayan kuaförü hemen organizasyonu oluşturduk Kıyafet kırmızılı olucak saçım dalgalı ve salık olucak kırmızı gerçek çiçeklerden hafif bir toplama tapıcaz yan tarafına süprizzzzz Esmer ve koyu renk saçlara sahip olduğum için yakışır diyoruz bayanssulusmile
İstediğim elbise modeli ekte kızlar (kapalıçarşıda satılıyormuş bu arada opuyorumnanaktan )
İstediğim elbise modeli ekte kızlar (kapalıçarşıda satılıyormuş bu arada opuyorumnanaktan )
![$kimono-fusya.jpg $kimono-fusya.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/21/21295-8d42dc6cbb6de077baf764cd371ca5d3.jpg?hash=jULcbLtt4H)