Çamaşır suyu olsa yapardım canim ama gebeliğimi ogrendigimden beri eve sokmuyorumHamile birisi çamaşır suyu testini yapıp bana yazabilirmi sonuç ne oluyor lütfen
Ben yaptım köpürdü ama hamile birisinden duymak istiyorumÇamaşır suyu olsa yapardım canim ama gebeliğimi ogrendigimden beri eve sokmuyorum
Gecmis konulari tarat belki bulursun ama bunlara cok guvenme .En guzeli test al yarin .Ben yaptım köpürdü ama hamile birisinden duymak istiyorum
Ben yaptım youtubeden ızledımde ve cok kopurdu ertesi gun test gunumdu 345 çıktı şukurHamile birisi çamaşır suyu testini yapıp bana yazabilirmi sonuç ne oluyor lütfen
Çamaşır suyu olsa yapardım canim ama gebeliğimi ogrendigimden beri eve sokmuyorum
Arkadaslar ben bıraz once ıdrar dolu bır kaba bır kac damla camasır suyu damlattım. kopurdu. hamıle mıyım acaba
cok asırı bır kopurme olmadı ama hemen kopurdu bende beklemedım kopurdugunu gorunce .. bı fıkrı olan var mı
Evet , zira aksaminda esime de yaptim onunkisi daha da kopurdu. Yani bu tamamen asitle ilgili bisey ama test alip hayal kirikligi yasamak istemeyenler ama yine se merak edip kendini yiyenler her yola basvuruyo :)))))))Ben yaptım epey köpürdü ama hcg negatif çıktı güvenilir değil bu testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?