ben tırnak kenarlarındaki kütikülleri yumuşattıktan sonra maketbıçağı ile kesiyorum... belki size garip gelebilir ama gerçekten işime yarıyor ve sonuç güzel görünüyor
ben tırnaklarımı yiyorum ya(((((((((((((((((((((((((
manikürle ilgili bilgi sahibi arkadaşlardan bir ricam olacak. manikürde kullanılan değişik değişik aletler var bunları resimleriyle açıklayabilirseniz çok sevinirim. ben sanırım doğru kullanmıyorum tırnaklarım kesik kesik oluyor
teşekkür ederim bunlar bende var. bikaç bişey daha var biraz sert yapıyorum heralde çizdim tırnaklarımın üstünü biraz eğtiim alıyım internetten en iyisi:kedi:canım ben kuaför tanıdığa danıştım manikür aletlerini set olarak almaktansa tek tek almak daha iyiymiş alınacak şeylerde törpü et pensi manikür makası tırnak makası et iticiye falan gerek yok törpüyle itilebiliyor dedi.. vede solingenin aletlerini tavsiye etti
teşekkür ederim bunlar bende var. bikaç bişey daha var biraz sert yapıyorum heralde çizdim tırnaklarımın üstünü biraz eğtiim alıyım internetten en iyisi:kedi:
rica ederim canım bende yapmadım hiç yapacağım inş. yemeden durabilrsem:)bende sipariş vereceğim netten solingenin makas pens ve törpü indirimdeymiş toplam 28 lira kargo parası falan da olunca pahalı mı oluyor acaba??:uhm:
ben tek tek almayı tercih ederim bi de iyi çıkmaz filan belli olmaz görüp almak lazım bence. kargo 4-5 lira tutar en fazla cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?