Evde yalnızlığıma evcil hayvan çözüm olur mu?

sevgi_kelebegi

Huzur Omzunda Kocacım
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
681
16
Eşim 20.00 ye kadar çalışıyor, iş değişikliği yaptı başka şehre gidebilir bir kaç ay yalnız da kalabilirim , ama ben evde bir nefes olmayınca mutsuz oluyorum. apartmanda oturuyorum hiç hayvan beslemedim belki bir muhabbet kuşu olabilir diyorum, tüğleri çok mu dökülür acaba, titizim birazda.Bana ne öneririsiniz?

4 ay kadar golden baktım
kesınlıkle tawsıye etmem
kafayı yersın
okadar pis okadar tuy ınanılmaz bısı
mecbur bı arkadasa hedıye ettım

tatlı ve uslu bi kedi muhteşem olur ama gönlünü eglendirmez sen onun kini eğlendirmek durumunda kalırsın.....:)

bu zihniyetle bence hiç bir şekilde evlat edinmemelisin...şimdi kılsız tüysüz olsun sonra ötmesin havlamasın miyavlamasın şunu yapmasın bunu yapmasın...can alıyorsun biblo değil...

4 ay kadar golden baktım
kesınlıkle tawsıye etmem
kafayı yersın

çok sevimliler di mi ama dışarda :KK50:

tatlı ve uslu bi kedi muhteşem olur ama gönlünü eglendirmez sen onun kini eğlendirmek durumunda kalırsın.....:)

:44: kediler hakkında fikrim yok, bir de biz sık sık tatile çıkarız, hem o da çok tüy bırakır, yıka temizle bakımını yap bak zor geldi şimdi :26:

bu zihniyetle bence hiç bir şekilde evlat edinmemelisin...şimdi kılsız tüysüz olsun sonra ötmesin havlamasın miyavlamasın şunu yapmasın bunu yapmasın...can alıyorsun biblo değil...

Zihniyetimi nerden biliyorsun tatlım, 1 cümleden mi çıkardın bunu. senin kavga edesin varsa , sorun çıkarmak istiyorsan senin gibi insanlarla uğraş. yani anlamadan önyargıyla konuşan , yardım etmek değil köstek olmak isteyen; yada senin sevgin sadece hayvanlara mı ? insanları bir dinle bakalım..nerden biliyorsun merhametsiz olduğumu abarttıkça abartıyorsun.titizlikle , sevgi farklı şeyler

hey Allahım kendini yalnız hissettiğinde bir de böyle kişiler denk gelir

4 ay kadar golden baktım
kesınlıkle tawsıye etmem
kafayı yersın

Keşke bana verseydin :96:

Neyse konuyu açan arkadaşa tavsiyem kılı,tüyü sevmiyorsan alma hayvan bu eesini edecek ,işeyecek,kılı tüyüde olacak uğraşmak gerek..en basit bakılacak olan kuş zaten o bile içine sinmiyor...Ama hayvanlar insanlardan iyidir bazılarına can yoldaşı bile oluyor...Benim elime para geçer geçmez papağan alıcam pıdı pıdı konuşucak :KK1: Bide golden yavru köpek arıyorum ama bulamıyorum tabi para ile değil yardıma muhtaç olur sahibi bakamaz olur alırım duyanlar duymayanlara haber etsin :KK1: :KK1: :KK1: kaplumbağa,balık falan al dicem onların kılı,tüyü olmuyor ama seside çıkmıyor :KK1: :KK1:

Son düzenleme:
evet iki tane ben okadar seviyorum ki :) inan kakalarını tek tek elimle topluorum :26::KK1:

bebeğim gibi o benim :KK1:

Keşke bana verseydin :96:

Neyse konuyu açan arkadaşa tavsiyem kılı,tüyü sevmiyorsan alma hayvan bu eesini edecek ,işeyecek,kılı tüyüde olacak uğraşmak gerek..en basit bakılacak olan kuş zaten o bile içine sinmiyor...Ama hayvanlar insanlardan iyidir bazılarına can yoldaşı bile oluyor...Benim elime para geçer geçmez papağan alıcam pıdı pıdı konuşucak :KK1: Bide golden yavru köpek arıyorum ama bulamıyorum tabi para ile değil yardıma muhtaç olur sahibi bakamaz olur alırım duyanlar duymayanlara haber etsin :KK1: :KK1: :KK1:

bakabilecek birilerinin olması çok iyi inş golden le kavuşursunuz birbirinize, papağanda olabilir hiç susmasın istiyorum :KK1:

bakabilecek birilerinin olması çok iyi inş golden le kavuşursunuz birbirinize, papağanda olabilir hiç susmasın istiyorum :KK1:

O zaman bulursan yavru alırsın 3,4 aylık hem senin öğrettiğin kelimeleri öğrenir :KK1: Bide cins araştırması yap ben bi ara yapmıştım ama hatırlamıyorum şimdi sultan papağanıydı sanırım konuşma kabiliyetleri daha yüksekmiş daha fazla cümle söylemeyebiliyorlarmış yanlış hatırlamıyosam

O zaman bulursan yavru alırsın 3,4 aylık hem senin öğrettiğin kelimeleri öğrenir :KK1: Bide cins araştırması yap ben bi ara yapmıştım ama hatırlamıyorum şimdi sultan papağanıydı sanırım konuşma kabiliyetleri daha yüksekmiş daha fazla cümle söylemeyebiliyorlarmış yanlış hatırlamıyosam

tamam canım teşekkür ederim araştırayım

Zihniyetimi nerden biliyorsun tatlım, 1 cümleden mi çıkardın bunu. senin kavga edesin varsa , sorun çıkarmak istiyorsan senin gibi insanlarla uğraş. yani anlamadan önyargıyla konuşan , yardım etmek değil köstek olmak isteyen; yada senin sevgin sadece hayvanlara mı ? insanları bir dinle bakalım..nerden biliyorsun merhametsiz olduğumu abarttıkça abartıyorsun.titizlikle , sevgi farklı şeyler

hey Allahım kendini yalnız hissettiğinde bir de böyle kişiler denk gelir

aynen canım senin gibi düşünenlerin zihniyeti bir cümleyle anlaşılıyor çok zor değil yaniii...bu arada "senin sevgin sadece insanlara mı" sorusu da senin zihniyetine ait bir soru cümlesi...çokça rastlaşıyoruz (siz sürekli kendilerini hayvanlarla kıyaslayan insanlar aynı lafları söylemekten bıkmıyor musunuz bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum)...he bu arada evet titizlikle sevgi aynı şey değil ama seversen de kılı tüyü boku batmaz sana...ne yani bebek sahibi olmaya kalksan sı.ıyo mu diye soracak mısın da kuşun tüyü sorun olur mu diye soruyorsun...

Eşim 20.00 ye kadar çalışıyor, iş değişikliği yaptı başka şehre gidebilir bir kaç ay yalnız da kalabilirim , ama ben evde bir nefes olmayınca mutsuz oluyorum. apartmanda oturuyorum hiç hayvan beslemedim belki bir muhabbet kuşu olabilir diyorum, tüğleri çok mu dökülür acaba, titizim birazda.Bana ne öneririsiniz?

evet canım yaa.. bazılarının tüyleri cidden sorun oluyor. bazıları daha uysal oluyor, fazla kanat çırpmayınca tüyleri sorun olmuyor. ama titizsen tavsiye edemiyorum...

hayvan harika bir şey en iyi dostun çocuğun oluyor zamanla. insanın stresini alıyor. benim kedim kuşum balıklarım var sevince herşeyine katlanıyosun. bence onlardansa insanlar daha pis. eğer içten sevceksen hayvan al. kuşun tüyleri dökülmez kuş alabilirsin.

ben de kendime bi köpüş almak istiyorum ama ben haftanın 5 günü çalışıyorum ve hayvan evde yalnız kalır tek başına sıkıntı çeker diye de almaktan vazgeçiyorum..kendim istiyorum diye de hayvanı mutsuz etmeye hakkım yok:26::26:pek yeri değil ama köpüş besleyenler varsa bana da bir akıl verebilir:26:

ben de kendime bi köpüş almak istiyorum ama ben haftanın 5 günü çalışıyorum ve hayvan evde yalnız kalır tek başına sıkıntı çeker diye de almaktan vazgeçiyorum..kendim istiyorum diye de hayvanı mutsuz etmeye hakkım yok:26::26:pek yeri değil ama köpüş besleyenler varsa bana da bir akıl verebilir:26:

canım köpekler çok hassas olurlar. eğer yalnız kalcaksa evde hiç alma derim. üzülür çünkü :KK43: kıyamam onlara ben hepsini seviyorum. onlarda birer çocuk o yüzden hep ilgilenmek lazım.

iş saatlerim fazla değil ama dediğim gibi sürekli başında mı olmak gerekir bilemiyorum..üzülür ağlar yolumu gözler falannn yazıkkkk köpüşe:KK43::KK43:

X