Arkadaşlar merhaba direk konuya geçeyim bazı arkadaşlara açdığım konu saçma gele bilir lütfen ama öyle düşünmeyin. 3 gündür evde yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Rusya'da yaşıyoruz eşim ve ben evde ikimiz kalıyoruz eşim işe 3 gündür sabah erkenden saat 8 de gitmeye başladı ben ise saat 9-10 da gidiyorum ama bu gün gitmeyeceğim ve cumartesi ve pazara düştüğü için, ben sabah 8 den akşam 8 cen evde yalnız kalıyorum.Bina evinde yaşıyoruz komşularımızın 2 -3 tanesi her gün blokda iğneleniyorlar, eşim bana dediki ben seni biliyorum her kese kapı açıyorsun açma hiç kimseye ben evden çıkdıkdan sonra neyise evde unutup kapını açlıyorum 1-2 dakıka sonra, bende kim diye bakmamış kapını açıyorum biliyorum ki eşim neyise kaldı evde diye açıyorum kapını, eşin söylüyor ben kiçdikdan sonra biliyorlar ki evde yalnızsın benim ardından hemen kapını çalarlar sende açarsın korkutarlar kötü şeyler yaparlar Allah korusun bende bundan çok korkdum eşimi uğurladıkda ardıyca bakdıkda 3 tane erkek yerde uzanmış narkotik kullanmışlar hemen kapını 3 yerinden kilitledim.Evdeyim akılları gitmiş ya bağırıyorlar sürekli bende bundan çok korkuyorum bazılarınız söyleyeceksiniz neden ama bilmiyorum çok korkuyorum .Dışarı bile çıkamıyorum yalnız onların yanından keçmekden çok korkuyorum evde uyuyamıyorum bile sesleri geliyor korkuyorum 5 Dakika'dan bir gidibte kapını kontrol ediyorum iyice kilitlemişim kapını ama yine aklımdan geçiyor bakmak .Uyudukta ise hemen deli gibi uyanıpda kapının yanına koşup kontrol ediyorum kilitlimi diye birden açık kalar içeri girerler birden kapını çalarlar ben açmam kapını kırmaya çalışırlar bu düşünceler beni çok korkutuyor ben napsam kızlar yardım edin bana ..?