• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Evde veya bahçede nişanda oynama?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.783
4.638
333
Kızlar 1 hafta kaldı nişanıma.. Evimiz bahçeli çok büyük de olmasa 50-60 kişiyi kaldıracak büyülükte nişanı bahçede yapıcaz. Fakat aklımı karıştıran bir konu var. ilk başta 1 saat kadar karşılama, açık büfe yemek servisi olacak bu esnada güzel haafif müzikler çalacağız daha sonra yüzükler takılıp pasta kesilecek ve ilk dansımız olacak. Sorun şu ki oynama olacak mı? Bu bana kalmış birşey biliyorum ama şimdi oynama müzikleri koyup da millet öyle oturursa rezil olucam gibi geliyor. aileler uzak şehirlerde olduğu için samimiyet yok pek. oynamak ister mi insanlar bilemiyorum. nasıl bir program izlemeliyim evde veya bahçelerinde nişan yapan arkadaşlarım fikir verebilir mi?

hakkınızda hayırlı olsun inşallah canım:nazar:
nasipse benimde seninle aynı günde nişanım.. inşallah tatLıLıkla atlatırız:nazar::16:

müziğe gelince bence oyun olmalı..zaten kaçkere bu anı yaşıyacakın ki(Rabbim başka yaşamak nasip etmez inşallah :) ), yani herşeyi gönlüne göre o bu ne der diye düşünmeden yap..
benim restoran gibi bir yerde olucak,başta bende istemiyodum ama sonra düşününce nişan benim, kime ne dedim ve karar alındı (hep abartılımı olur diye düşünüyordum oyunla):17:

ilerde keşke yapsaydım diye düşünceler bırakma aklında,neyi nasıl istiyosan öyle yap.. hem aileler kaynaşır işte fenamı olur :64:

çok sağol canımm.. mutluluğumuz aynı gün olacak inşallah herşey gönlünce olur.. aslında haklısın oynamak istiyorum benim nişanım oynuycam :D

Kızlar 1 hafta kaldı nişanıma.. Evimiz bahçeli çok büyük de olmasa 50-60 kişiyi kaldıracak büyülükte nişanı bahçede yapıcaz. Fakat aklımı karıştıran bir konu var. ilk başta 1 saat kadar karşılama, açık büfe yemek servisi olacak bu esnada güzel haafif müzikler çalacağız daha sonra yüzükler takılıp pasta kesilecek ve ilk dansımız olacak. Sorun şu ki oynama olacak mı? Bu bana kalmış birşey biliyorum ama şimdi oynama müzikleri koyup da millet öyle oturursa rezil olucam gibi geliyor. aileler uzak şehirlerde olduğu için samimiyet yok pek. oynamak ister mi insanlar bilemiyorum. nasıl bir program izlemeliyim evde veya bahçelerinde nişan yapan arkadaşlarım fikir verebilir mi?

bizim de 6 temmuzda yazlığımızın bahçesinde olacak inşallah nişanımız ve aynı durumdayız seninle yani bizimde karşı taraf farklı bi şehirden geliyorlar.bu h.sonu istemeye gelcekler ve ilk o zaman görüşcekler.ama biz müzik düşünüyoruz aslında ben pek olmaz diyodum ama annem aaa nişan yapıyoruz oynucaz tabi dedi :D özellikler şarkı bile istedi dünürlerimle karşılıklı oynarız dedi :D sen rezil olmayı filan düşünme bence içinden ne nasıl geliyorsa öyle yap

Son düzenleme:
çok sağol canımm.. mutluluğumuz aynı gün olacak inşallah herşey gönlünce olur.. aslında haklısın oynamak istiyorum benim nişanım oynuycam :D

ohh inşallah gün geçtikçe içim kıpır kıpırr oluyor,çok garip duygu var içimde hem korku he heyecan:9:
biz dün anlaştık tuttuk birini..o çalıcak biz oynucaz inşallah:64:

al benden de o kadar korkuyla heyecan bir arada.. yemek yiyemiyorum 1 haftadır.. harme senin de hayırlı olsun canım şimdiden.. ikinizin de nişan sonrası haberlerinizi bekliyorum fotoğraflar da.. kalbim durmazsa ben de koymak istiyorum tabii :D

al benden de o kadar korkuyla heyecan bir arada.. yemek yiyemiyorum 1 haftadır.. harme senin de hayırlı olsun canım şimdiden.. ikinizin de nişan sonrası haberlerinizi bekliyorum fotoğraflar da.. kalbim durmazsa ben de koymak istiyorum tabii :D

sağol canım :) inşallah o günleri bi atlatalım da hayırlısıyla :)

Back