Neden kan testi vermedinizKızlar selam. Reglim 11gün gecikti. Düzenli bir regli döngüm var. Geçtiğimiz günlerde evde 2kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamıyorum. Fakat özellikle gün içinde sağ ve sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor. Regli ağrısı gibi de değil tam tarif edemiyorum. Halsizlik ve uyku halimde oluyor çokça değil ama. Bir de sanki çok yemişim gibi midemde baskı var sürekli hiç geçmeyen. Annem teyzem ve kuzenim de hamileyken idrar testi negatif kan testi pozitif çıkmıştı acaba ırsi birşey olabilir mi. Çok heyecanlıyım ama kendimi de ümitlendirmek istemiyorum :)
Kan testi yap canım yada erken yapılan gebelik testleri var onlardan yap belki çıkarKızlar selam. Reglim 11gün gecikti. Düzenli bir regli döngüm var. Geçtiğimiz günlerde evde 2kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamıyorum. Fakat özellikle gün içinde sağ ve sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor. Regli ağrısı gibi de değil tam tarif edemiyorum. Halsizlik ve uyku halimde oluyor çokça değil ama. Bir de sanki çok yemişim gibi midemde baskı var sürekli hiç geçmeyen. Annem teyzem ve kuzenim de hamileyken idrar testi negatif kan testi pozitif çıkmıştı acaba ırsi birşey olabilir mi. Çok heyecanlıyım ama kendimi de ümitlendirmek istemiyorum :)
Ama on nir gun gecikmişKan testi yap canım yada erken yapılan gebelik testleri var onlardan yap belki çıkar
Benimde onbir gün gecikti .Kızlar selam. Reglim 11gün gecikti. Düzenli bir regli döngüm var. Geçtiğimiz günlerde evde 2kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamıyorum. Fakat özellikle gün içinde sağ ve sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor. Regli ağrısı gibi de değil tam tarif edemiyorum. Halsizlik ve uyku halimde oluyor çokça değil ama. Bir de sanki çok yemişim gibi midemde baskı var sürekli hiç geçmeyen. Annem teyzem ve kuzenim de hamileyken idrar testi negatif kan testi pozitif çıkmıştı acaba ırsi birşey olabilir mi. Çok heyecanlıyım ama kendimi de ümitlendirmek istemiyorum :)
Bilmiyorum ki en sağlamı kan testi o zamanAma on nir gun gecikmiş
Erken gebelik testine gerek var mı
Benimde 4 gün gecikti dün biraz kahverengi geldi adetim şuan çoğalma yok 2 ay önce rahmimde miyom çıktı ondan olabilir sanırım böyleBenimde onbir gün gecikti .
Test negatif .
Belki başka bir sorundan adet olmamış da olabilirim diye düşünüyorum.
Kahverengi lekelenmen oldu çok az miktarda ?
Miyom kist polip dediğiniz şeyi yapar evet .Benimde 4 gün gecikti dün biraz kahverengi geldi adetim şuan çoğalma yok 2 ay önce rahmimde miyom çıktı ondan olabilir sanırım böyle
Amaliyat dedi doktor kapalı ameliyat sonrada tüp bebek yapacaz ilk denemem negatif olmuştu lütfen dua edin banaMiyom kist polip dediğiniz şeyi yapar evet .
Kan testi vericem tabiki :)Neden kan testi vermediniz
Laparoskopik ameliyatlar çok çok rahat oluyorAmaliyat dedi doktor kapalı ameliyat sonrada tüp bebek yapacaz ilk denemem negatif olmuştu lütfen dua edin bana
Kan testi yap canım yada erken yapılan gebelik testleri var onlardan yap belki çıkaraynen
Aynen kesinlikle gideceğim kan testi içinKan testi yap canım yada erken yapılan gebelik testleri var onlardan yap belki çıkar
Olmadı ama akıntım var. Gerçi benim hep akıntım oluyor. Belki de oldu ben farketmedim ya da umursamadım beklemediğim içinBenimde onbir gün gecikti .
Test negatif .
Belki başka bir sorundan adet olmamış da olabilirim diye düşünüyorum.
Kahverengi lekelenmen oldu mu cok az miktarda ?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımAynen kesinlikle gideceğim kan testi için
Amin inşallah hepimiz için canımHakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Doktorda öyle dedi canım evet kolay bir amaliyatmisLaparoskopik ameliyatlar çok çok rahat oluyor
Hiç korkunuz olmasın.
Geçen gün ablam oldu
Aynı gün Kalkip havaalanından arkadaşını almaya gitti hatta
İlk işim bu olacakPazartesi test ver bari
Canım ne yaptın sonuç ne acaba benimde 4 gün gecikti ama testler dediğin gibi negatifİlk işim bu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?