alacağım herhalde ben bunu.
şuan %80 almaya karar verdim.
herhalde kk da kimse kullanmıyor.
son kez soruyorum :)) kullanan varsa yorum yapsın lütfen bizde karar verelim :))
Kızlar bende alalı 2 hafta oldu ve müthiş faydası var bacakları kalçayı sıkılaştırıyor ama heryerim fena ağrıyor sizlerde böyle bir durum oldumu acaba ?
Işte bu yaaa sonundaaa bende zıplayabilecem artık bu ne yaaa hep kıloluyum goğuslerım sallanır acaba benı tartarmı dıye hep çekındım dışarda gorduğum o trambolinlere çıkmaya cocukkenden bu yana ıçımde uhde kaldı dun eşıme anlattım bunu veee bugun almış 2 gune kalmaz gelır .......
slm ya gerçekten etkili oluyor mu ben hala kararsızım almakta kilo verdiniz hiç bu süre zarfındamerhaba kızlar. ben de trambolin kullanıyorum.
her gün düzenli olarak şu video ile yapmaya çalışıyorum. öylesine zıplamaktansa bu daha faydalı olur diye düşünüyorum
başta çok zorlanabilirsiniz. ben ilk yaptıgım gün 6 dk mı ne yapabilmiştim
şimdi yarım saat kadar devam edebiliyorum. umarım sizin için de faydalı olur :)
PROF LILIANE XAVIER - POWER JUMP - MIX 32 - 2012 - YouTube
slm ya gerçekten etkili oluyor mu ben hala kararsızım almakta kilo verdiniz hiç bu süre zarfında
voit lastikli trambolinden hiç memnun değilim yaylı olanları daha güzel bi süre sonra lastikleri bozuluyor esnekliği kaybediyor zıplaması zor yaylı olanları tavsiye ediyorum onların yayları değişedebiliyor benimkini at çöpe verdiğim paraya yazık oldu dizlerimi ağırttı