- 8 Temmuz 2022
- 143
- 55
- 28
- 29
- Konu Sahibi Kristalbeyaz
-
Hepsini bir anda yapmayın. Çamaşırları yikayin dolaplari silip supurup yerlestirin sonra yastık yorgana gecin. Bir anda herşeyi ortaya dökünce işin içinden cikilmiyor.Şuan evim o kadar karışık ki size anlatamam, 1 aydır Baska bir yerdeydik evimize geldik birr sürü valizle... belki 8 makine çamaşır yıkamışımdır bir oda full çamaşır dolu heryer heryerde yastık yorganlar yıkanacak.bi odaya girince diğer odalar bitmicek gibi geliyo...akıl verin lütfen 3 tane de çocuğum var
1 ay önce evin hali nasıldı ki?Şuan evim o kadar karışık ki size anlatamam, 1 aydır Baska bir yerdeydik evimize geldik birr sürü valizle... belki 8 makine çamaşır yıkamışımdır bir oda full çamaşır dolu heryer heryerde yastık yorganlar yıkanacak.bi odaya girince diğer odalar bitmicek gibi geliyo...akıl verin lütfen 3 tane de çocuğum var
Önce çamaşırları halledin ortadan kaldırın bende de 3 çocuk var evde işime yaramayan ne varsa attık ne aksesuarm ne başka bise fazlalık ne varsa verdim temizlik yaparken kolaylık olsun diye dip bucak gireceğim zaman kendime 1 yada 2 oda verip öyle girerim hepsine aynı anda girisemem tek olsam neyse cocuklar ortaya dökünce iyice işin içinden çıkılmaz bi hal alıyorŞuan evim o kadar karışık ki size anlatamam, 1 aydır Baska bir yerdeydik evimize geldik birr sürü valizle... belki 8 makine çamaşır yıkamışımdır bir oda full çamaşır dolu heryer heryerde yastık yorganlar yıkanacak.bi odaya girince diğer odalar bitmicek gibi geliyo...akıl verin lütfen 3 tane de çocuğum var
Ben çamaşırlarla başlardım, onlar kalkmadan birşey olmayacak gibi. Mutfağı toplu tutardım. Sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten.Şuan evim o kadar karışık ki size anlatamam, 1 aydır Baska bir yerdeydik evimize geldik birr sürü valizle... belki 8 makine çamaşır yıkamışımdır bir oda full çamaşır dolu heryer heryerde yastık yorganlar yıkanacak.bi odaya girince diğer odalar bitmicek gibi geliyo...akıl verin lütfen 3 tane de çocuğum var
üç cocukla ancak isleri bölerek yapabilirsiniz, çamasirlar için eger ütü yapilmayacaksa kişi sayisina göre bölümlere ayırın katlayip kaldirın çamaşır ortadan kalkmadan işe başlayamazsınız zaten.Şuan evim o kadar karışık ki size anlatamam, 1 aydır Baska bir yerdeydik evimize geldik birr sürü valizle... belki 8 makine çamaşır yıkamışımdır bir oda full çamaşır dolu heryer heryerde yastık yorganlar yıkanacak.bi odaya girince diğer odalar bitmicek gibi geliyo...akıl verin lütfen 3 tane de çocuğum var
Eşim her konuda yardımcımdır zaten Allah razı olsun ondanEsinizle beraber yapacaksiniz, oyle oyle bitecek, duzene girecek tekrar. Tek basiniza ustlenirseniz altindan kalkamazsiniz, 3 tane de çocuğum var demissiniz, çocuğunuz var! Her şeyi paylaşacaksiniz, tüm yük sizde olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?