evde tarım ilacı kullanmak???

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
kızlar evim giriş kat bahçesi var.. İlk evlendiğimizde yatak odasında ve salonda halıda hamam böceği buldum

10 ay oldu evleneli ve şu son 2-3 aydır mutfağımda hamam böceği var en son dün akşam mutfak dolabımın içinden çıktı :18:
korkudan mutfağa giremiyorum şu an.. ayrıca mutfağımda rutubet var ilk evlendiğimizde dolap içlerinde elektrik panellerini, aspiritörün duvardan çıkan gri borusu varya onunda etrafı açıktı yani duvarı delip boruyu çıkarmışlar ne alçı nede başka bişeyle kapatmamışlar etrafını.. ocağın arkasından bahçeye gider borusu var onuda aynen duvardan çıkarmışlar kapatmamışlardı etrafını ben alçı aldım gider borusunu , ve elektrik panellerini kapattım alçıyla bir tek aspiritör duvarı kaldı onuda kapatamıyorum tam duvarın içinde bırakmışlar boruyu şimdi açık kalan o duvarın önüne sineklik takıp alçıyla kapatıcam

yinede tedbir amaçlı eşim az önce aradı tarım ilacı alıcakmış sizce mutfakta kullanılmasında bir sakınca varmı?... yada nasıl kullanılır?... :26:

tarım ilacı koyduğun yerde yiyecek veya ilacın bulaşabileceği şeyler yoksa ve de koyduğun yeri takip edersen bence problem olmaz ama çocuğun varsa problem olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…