• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde sürekli eşyalar kayboluyor??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kedilerbenimkankam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
264
-17
28
Geçen aylarda bin tlm kayboldu hiç biryerde bulamadım onu hala da yok geçen börek vardı masada sabah kalktigimda 2 tanesi eksikti evde de kimse yok nasıl olabiliyor anlamıyorum kalem kutum katboldu geçen hafta da bulamadım gittim yenisini aldım evi komple arıyorum yine yok paralarim hep kayboluyor koyduğum yerden de eminim bu ev perili mi korkuyorum sizce neden böyle

Eviniz kirami yalnız misiniz .anahtarinizi degistirin .kamera alin ucuz yollu kapi üstüne girise takin bi bakalim kim geliyor eve

benimde evde alyansım kayboldu bulamadım hadi o neyse de sofra bezi kayboldu bayağı büyük silenebilen kumaştan her zaman mutfak çekmecesine koyarım sık sık kullandığım bi şeydi ama yok oldu bende çok şaşırmıştım 2 yıl önce olmuştu

Hanımlar konu sahibi 17 yaşında ve önceki konularına bakarsanız pek çok takıntısı var.

Siz tedavi oluyor musunuz şu anda bu takıntılarınız için? Bizim burada size yazacağımız şeyler faydalı olmayabilir. Hatta tam tersine, duygu durumunuzu olumsuz etkileyebilir.

İyide siz anne babayla yaşamıyor musunuz?
Eve kedi almak için annenizi ikna etmeye çalışıyordunuz, ne ara tek kaldınız?

Evde bir şeylerin kaybolması doğa üstü olaylara cinlere perilere bağlanamaz lütfen bir uzman desteği alın ve cinli perili konular açmayın yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X