Evde sir agda yapan arkadaslar, agda bezleri nasil temizlenir?

Cankiiz5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
1.444
0
116
Hollanda
Slm kizlar, sir agdayi yeni kullanmaya basladim.. fakat cozemedigim konu kullanilmis sir agda bezi nasil temizlenir?CADIARZU Onceden klasik agda kullaniyordum sicak suda kendi eriyordu sonra yikiyordum bezleri.. a.s ama sir agdada bu islemi nasil uygulamamiz gerekiyor.. yada sir agda bezleri sadece 1 kere mi kullanilir.. bana yardimci olursaniz sevinirim kizlar..a.s.

ben bir kere kullanıp atıyorum canım. sir ağda çok yapış yapış bir şey. suyla değil bezden vücudundan temizleyemezsin. özel yağıyla temizleniyor. ben bebek yağı kullanıyorum. sir ağda yaparken nerdeyse özel önlük takacağım. bir kere yaptığımda yanlışlıkla tişörtüme bulaştı. makinede yıkadım. çıkardığımda hala orda yapış yapış duruyordu kaydirigubbakcemile3 o yüzden boşver tatlım hiç uğraşma

canım sir ağda bezleri tek kullanımlıktır kullandıktan sonra atarsın bir bezle bir defa alırsın atarsın sonra ağda sadece sir ağda yağı ile temizlenir depilissimanın 1 litrelik yağları var ben onları kullanıyorum.

teninde bile bi damla kalsa bn yağıla ble çok zor çıkarıyorum
o bezler ne yapsan temizlenmez ve tek kullm onlar at gtsin

Anladim kizlar, tuh yaa bende ne bileyim klasik agda gibidir diye turkiyeden fazla bez getirmemistim.. insallah burda bulabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…