Saç Şekillendiriciler evde saça brezilya fönü ( keratin yüklemesi )

ipekkkcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
18
6
Kızlar Merhaba. Ben internetten bazı araştırmalar yaptım. Evde brezilya fönü yapilabiliyormus. Ve yapımı da oldukça basit görünüyor. Sormak istediğim daha önce yapan var mi? Varsa eger kuafördeki gibi saç dümdüz olabiliyor mu?

Natura Keratin Brezilya Fönünün Faydaları1- Boya ve kimyasallardan yıpramış saçlarınızı onarır.2- Saçlardaki elektiriklenme ve cansız görünüm yerine parlak ve dolgun bir görünüm kazandırır.3- 5-6 ay kalıcı fön olarak kullanırsınız her gün fön çekmekten kurtulursunuz.4- Kıvırcık saça sahip olanlar düz saçlı hallerini görebilirler.Natura Keratin Extra Uygulama:
Natura keratin clarifying (arındırıcı) şampuan ile saçlarınızı 2 kere yıkayın.* Havlu ile saçların ıslaklığını alın. Saçlarınızı % 80- 90 oranında kurutun.* Saçları 4 bölüm olacak şekilde toplayın. Saçların uzunluğuna ve yapısına göre60 - 80 ml keratini tüm saçlara sürün. Saç derisi, ense ve yüze temastan kaçının.* Keratin uygulama tarağı yada ince dişli tarak yardımı ile saça keratin iyice yedirilir.Keratin sürülen saçlara parmak uçları ile masaj yaparak keratin yedirilir.* Saçların hepsini yukarıda toplayıp saçlara bone takın ve 20 dakika bekleyin.* Orta sıcaklıkta fön makinesi ile saçlar tamamen kurutulur.(Yüksek ısı kullanamayın yüksek ısıda keratin erken etkileşime girecektir).* Kalın telli doğal saçlar için 230, İnce yıpranmış boyalı saçları 205 derecede düzleştirin. İnce ince tutamlar halinde her tutam 8-9 defa düzleştirilecek.* Saçlarda keratin 48 - 72 saat arası kalacak. Ertesi gün saçların üzerinden tekrar düzleştirici geçin 2.gün tekrar düzleştirici geçin. 3. gün saçları Natura keratin sülfatsız şampuan ile yıkayın.Saçları kuruttuktan sonra Natura Keratin Argan Yağı sürün.* Uygulamadan sonra saç bakımının bozulmaması için düzenli olarak Natura Keratin Sülfatsızşampuanı ve kremi kullanılmalıdır.Not: Keratin uygulaması esnasında eldiven ve maske kullanınınız.

Tatlim ben yaptim cok kolay.ayni duzlestirmissin gibi oluyor.tesadüf olarak yukarda da benim kullandığım ürün var.cok memnun kaldim.sormak istediğin bisey varsa yardimci olabilirim.
Fiyatı evde yapınca dahamı uygun oluyo canım ne kadara geliyor evde yapılanı?

Canlarım Brezilya Fönü ile Keratin bakım arasında çok ama çok fark var. Ama düzleştirme ise brezilya fönü yapılmalı. Yok amaç yıpranmış yanmış saç için keratin bakımı ise içinde asla kımyasal olmamalı, yani doğal katkısız keratin olmalı..

V
canım siz daha önce doğal katkısız keratin bakım yaptınız mı? sanırım yıne o kımyasal keratın bakımlarına aldanıp paralarımız çöpe gidecek.
Lla ben brezilya fönünü denedim ama arkadaşım kullandı memnundu yazarken tam anlamıyla bakım gibi bişey

V

Lla ben brezilya fönünü denedim ama arkadaşım kullandı memnundu yazarken tam anlamıyla bakım gibi bişey
Hayır kuaförler sizi aldatmasın. Bakım dediklei şey, saça kımyasallarla bir yumuşatma ve yatıştırma yapılıyor, sentetık katkılar ise parlaklık verıyor ama uzun vadede saçtan çıkıyor ve matlık kalıyor. Ama katkısız keratin öyle değil. Gerçek kalıcı ve doğal bır onarım bakım yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…