- 27 Aralık 2015
- 18
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim ben yaptim cok kolay.ayni duzlestirmissin gibi oluyor.tesadüf olarak yukarda da benim kullandığım ürün var.cok memnun kaldim.sormak istediğin bisey varsa yardimci olabilirim.hic kimse yapmadimi brezilya fonu?
Fiyatı evde yapınca dahamı uygun oluyo canım ne kadara geliyor evde yapılanı?Tatlim ben yaptim cok kolay.ayni duzlestirmissin gibi oluyor.tesadüf olarak yukarda da benim kullandığım ürün var.cok memnun kaldim.sormak istediğin bisey varsa yardimci olabilirim.
120 tl masrafı şampuanı kremi var. Kuaför bana 500 tl dediFiyatı evde yapınca dahamı uygun oluyo canım ne kadara geliyor evde yapılanı?
canım siz daha önce doğal katkısız keratin bakım yaptınız mı? sanırım yıne o kımyasal keratın bakımlarına aldanıp paralarımız çöpe gidecek.120 tl masrafı şampuanı kremi var. Kuaför bana 500 tl dedi
Lla ben brezilya fönünü denedim ama arkadaşım kullandı memnundu yazarken tam anlamıyla bakım gibi bişeycanım siz daha önce doğal katkısız keratin bakım yaptınız mı? sanırım yıne o kımyasal keratın bakımlarına aldanıp paralarımız çöpe gidecek.
Hayır kuaförler sizi aldatmasın. Bakım dediklei şey, saça kımyasallarla bir yumuşatma ve yatıştırma yapılıyor, sentetık katkılar ise parlaklık verıyor ama uzun vadede saçtan çıkıyor ve matlık kalıyor. Ama katkısız keratin öyle değil. Gerçek kalıcı ve doğal bır onarım bakım yapıyor.V
Lla ben brezilya fönünü denedim ama arkadaşım kullandı memnundu yazarken tam anlamıyla bakım gibi bişey