Saç Rengi ve Saç Boyama Evde sac boyamak hüsran etti :)

Easem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
204
3
48
İstanbul
]Arkadaslar konuma inşallah yardım edersiniz
Ben evde loreal 9.1 ile saçlarımın sadece uçlarını boyadım ve turuncu gibi bişey oldu
Ve ben bunları nasıl sarıya dönük bişey yapabilirim lütfen yardım edin

Kuaföre gitmek istemiyorum uçlarını boyamak icin 200 tl alıyorlar belki daha fazla bende bu arayı vermek istemiyorum
Hangi marka Yada ne renk almam gerekli yardım edin lütfen :)

Açma işlemide yapmak istemiyorum lütfen hangi boyayla yapabilirim bana yazın lütfen:)[/QUOTE]

]Arkadaslar konuma inşallah yardım edersiniz
Ben evde loreal 9.1 ile saçlarımın sadece uçlarını boyadım ve turuncu gibi bişey oldu
Ve ben bunları nasıl sarıya dönük bişey yapabilirim lütfen yardım edin

Kuaföre gitmek istemiyorum uçlarını boyamak icin 200 tl alıyorlar belki daha fazla bende bu arayı vermek istemiyorum
Hangi marka Yada ne renk almam gerekli yardım edin lütfen :)

Açma işlemide yapmak istemiyorum lütfen hangi boyayla yapabilirim bana yazın lütfen:)
[/QUOTE]

bu kuaförler resmen soyguncu..üç kuruşluk boyayı müşteriye bin kuruşa boyuyorlar..

bu kuaförler resmen soyguncu..üç kuruşluk boyayı müşteriye bin kuruşa boyuyorlar..[/QUOTE]

Aynen öyle arkadasım peki bi tavsiyen var mi?

hiç evde saçlarımı boyamadım ama koyu renk saçın boyayla sarıya dönüşebileceğini sanmıyorum, açıcı kullanman gerekir bence.. boya kutularının üzerinde görünen renk, beyaz saça uygulanmış haliymiş

Aynen öyle arkadasım peki bi tavsiyen var mi?

• thalia490 bu üyeye sor müthiş aydınlatır seni uzmandır..özelden ulaşabilir yazabilirsin ona..
[/QUOTE]

ben exicolor gümüş rengi kullanıyorum cila gibi. böylelikle kızıllıklardan kurtuluyorum. saçlarım kızıllaşmaya meyilli

kendi saçın ne renk ki sarıya çevirmek istiyorsun bunu yazmamışşın evde boyama ile sarıya dönmen çok zor eğer saçların koyu ise profesyonel yardım alman lazım

Back