• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde röfle yapan varmı

sweetler

sen=ben demek
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
306
0
116
İstanbul
PALETTE nin röfle setini aldım foryou dan fiyatıda cook uygun 9 tl
ama denemeye korkuyorum acaba hiç yapan varmı
saclarım acık kahve
bi sorayım dedim bilen varmı acaba.....:sm_confused:

Canım benim eğer ilk röfle denemen olucaksa işini bilen bir kuaföre yaptırmanı tavsiye ederim.. ama yok sadece bir kaç yere atacaksan(1-2 tutam) sende evde röfle setiyle başarabilirsin..

canım ,görümcemm kolestonunkiyle yaptı evde tuttu ..sonra 6 ay kadar sonra bidaha evde yaptı ama bu sefer çok iğrenç bir renk çıktıki ortaya ne turuncuya benziyo ne kızıla hemn üstüne siyah boya ile boyadı ama saçı elden gitii.. bizde geçen senelerde , arkadaşa yapalım dedik bana sen boya dedi tek başına boyanmadığı için ben boyadım ama sonuç turuncu bir renk hatta tup turuncu oldu yane tehlikeli bende bi ara heveslendim ama korkuyo insan nolcağı belli değil bence boyama ama gene sen bilirsin canım ben uyarım seni ..

kuaförler bile bu konuda eğitim alıp yapıyor ki bazen onlar bile röfleyi tutturamıyorken 10 liralık röfle setiyle evde bu işi denemek cesaret işi.2 yıl önce koleston röfle seti almıştım ki tek başına yapılacak bir iş değil saçlarımı boneden doğru düzgün çıkaramadığım için kızmış tüm saçıma sürmüştüm sonuç bal rengi gibi bişey oldu ertesi gün koyu renge boyamıştım.ben tavsiye etmiyorum:((

Canım bende evde defaLarca röfLe yaptım kendime...
Ve kuaförde çaLışmış oLduğumdan doLayı geneLDe komşuLara faLAnda ben yapıyorum.
Daha yeni yengeme yaptım.Evet güzeL bir şekiLDe yapabiLirsin ama ben içinden çıkan boneLeri tavsiye etmiyorum.Eğer yardım edebiLecek biri varsa folyo iLe yapın derim.Çünkü bone iLe yapıLınca düzensiz oLuyor dipLere geçiyor faLan....Ve hiçte hoş durmuyor.Birde şu var.Saç açıldıktan sonra çiğ bir renk aLır...O çiğLiğin geçmesi için kuaförler röfleden sonra ciLa işLemi yaparlar.O yüzden seninde ciLa atman gerek.Çünkü bir çok bayan şikayetçi bundan açıLan renk çiğ bir sarı oLuyor.Ya evde röfLeni yapıcaksın sonrada kuaföre gidip cila attıracaksın,Yada hiç riske aLmayıp direk kuaföre gideceksin....Şuda var bekLeme sürene dikkat etmen geren saçLarın Lastik gibi oLup kopmasın....Benim zamanında çok başıma geLdi.........

slm kızlar ben de kendime ewde röfle yapcam uzun zamn önce bi kere yapmştm we turuncu olmuştu ama o zman yeni koyu kahve boyalı saça yaptm ayrca çok waktm olmadığı için bekltmemştm. hangi markayı yaptğmı hatrlamıorm ama içinden bone çıkmamıştı. içinde bonesi olan hangi ii markayı önerrsiniz.yardmcı olursanz sewnrm

Back