• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde rengini açtığım saçlarım...

asyakaram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
254
1
46
İstanbul
evde rengini açtığım saçlarım merak edenlere
biraz dağınık yeni yıkadığım için :)) saçımın son hali 3. sayfada

Eklentiler

• $Fotoğraf0116.jpg
    $Fotoğraf0116.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 252
Son düzenleme:
zemin ne renkti bilmiyorum ama bayağı açık bir ton şuan ki ...
ne renge boyalı idi saçın? ve ne ile açtın ? eline sağlık :)

Canım ben beğenmedim çok çiğ ve açık bi sarı,beyaz gibi..K.bakma ama üstüne başka bi renk boyatıcakmısın,..?

canım kınalı saçta olmaz.önce marketten koleston ve bazende paletin acıcılarını alarak başladım almaya.tabi turuncu oluyo sacınız sonra tekrar boyadım.acıldı.diplerim için 2 kez kuaföre gıttım benım açtığım saç tonunu yakalayamadı.dip boyam gelmıştı yıne bende bugün oksidan ve mavı toz aldım ve evde yaptım dip boyamı bıraz zor oldu ama (yapamadığım yerleri komsum boyadı saçların arka kısımlarını) ve dip boyam tam oldu.yanı dip boyası için kuaföre gıtmeme gerek yokmuş onu anladım komsum boyar artık:66:

tşk ederim arkadaşlar.valla istediğim ve sevdığım tonlar bunlar yeni boyadığımdan çiğ durabılır zmanla 1-2 yıkamada düzeliyor.

siz tam olarak bu rengi tutturmak istediniz sanırım ama bence bir iki ton koyusu daha hoş durur diye düşünüyorum gerçi yüzünüze gitmiştir belki bu renk bilemem ama yinede bence çok açık renk olmuş beyaz gibi

saçınızda daha önceden röfle varmıydı? saçlrınız güzel olmuş fazla ışıktan beyaz gibi görünüyor.

saçınızda daha önceden röfle varmıydı? saçlrınız güzel olmuş fazla ışıktan beyaz gibi görünüyor.

saçım daha önce sarıydı.onun üzerine kahve boyadım.sonra çikolata kahve.bakır tonlrında açtırdım kuaföre.birkaç aysonra renge alışamadım.kahveya boyadım.birkaç ay sonra yıne kuaföre gidip saçlarımız balyaj istedım yavaş yavaş sarı tonlara dönmek için.röfle yaptı yaktı saçlarımı uzundu saçlarım kestırdım.bu uzamış hali :) sonra saçlarımı evde kendım açmaya karar verdim.şuanki hali bu.

diplerini nasıl açtın öyle :53: yanmadımı kafa derin
güzel olmuş ben seviyorum bu rengi artık dip boya için kuaföre gitmenede gerek yok ben yapamam doğrusu :44:

diplerini nasıl açtın öyle :53: yanmadımı kafa derin
güzel olmuş ben seviyorum bu rengi artık dip boya için kuaföre gitmenede gerek yok ben yapamam doğrusu :44:

yok canım yanmadı.acıcı ile açtım.ajda pekkanın saç rengini yakalamaya çalışıyorum bayılıyorum kadının saç rengine:66:

Back