- 18 Kasım 2017
- 14
- 1
- 1
- Konu Sahibi Semiramissss
-
canım, bende spariş vericem netten çift çizgiyi görünce peki diyelim sabah gördüm akşammı olmalı ilişki ve ertesi günü boşmu geçmeli testi ilk defa alıcam çift çizgiyi görünce 36 saat demişssinz oda 2 güne tekabül ederse 2 günü de değerlendirmekmi gerekirİlk adet gününden itibaren saymaya başla 12. 14. 18. Günler yap genelde bu günlerde çift çizgi yani yumurtlama günü oluyor çift çizgi olunca zaten 36 saat içinde yumurtlama olacak demek o zamanları boş geçme inşallah sonuç alırsın senin durumunu ilk defa duyduğum için çok merak ediyorum rabbim kucağını boş koymasın arkadasım
riske atma canım çift çizgiyi gördüğün günden itibaren her günü değerlendir 36 saat içerisinde çatlıyor ama bu saat hangi zamana denk gelir bilemiyoruz belki 5. Saatte Çatlıycak seninki belki 37. Saatte bilemeyiz senin yapman gereken bu süre içerisinde vücudu spermsiz bırakmamak zaten onlar da 1 güne kadar vücutta canlı kalabiliyor yumurta ne zaman catlarsa catlasın sperm olduktan sonra inşallah biri doğru yolu bulurcanım, bende spariş vericem netten çift çizgiyi görünce peki diyelim sabah gördüm akşammı olmalı ilişki ve ertesi günü boşmu geçmeli testi ilk defa alıcam çift çizgiyi görünce 36 saat demişssinz oda 2 güne tekabül ederse 2 günü de değerlendirmekmi gerekir
15. Gün çift çizgiyi gördüm 15 gecesi ilişki oldu 16. Gün sabah hala çift çizgiydi yani dah çatlama olmamıştı 16. Gün akşam yaptığımda tek çizgiye düşmüştü yani çatlama olmustu bir yazı okudum çatlama olmadan önce içerde sperm varsa döllenme Ve hamilelik daha kolay oluyormuş ama doktorlar hergün ilişkiyi önermiyor sonucta çok sperm değil sağlıklı sperm önemli ben o yuzden 16. Günü değerlendirmedm 17 yi değerlendirmeyi düşünüyorumpeki sonra silikleşirse ne anlama geliyor, çift çizgili olan her günü değerlendirmek lazım o zaman.
N11 den aldm bende fiyatlar en uygun orda Laboquick kullanıyorum bu ay ilk kez tavsiye ederim çift çizgi çıkan günleri değerlendir mutlaka ayrıca yumurtlama olmadan önce ki bir.iki günde önemli çift çizgiden sonra silikleşirse çatlama gerçekleşmiş oluyorçift çizgiyi bulanan kadar testi tekrarlamak lazım yani..bu arada silikleşirse ne anlama geliyor birde nettenmi alayım n11 de markalar var hangi markayı alayım
Adetin 8. Günü başlamıştım ben ama baya erken başlamışım bence 10 undan sonra başlayın adet döndünüz 28_29 iseKizlar merhaba bende siparis ettim bu testten adetimin 4.gunu su an simdi baslangictan 12 gun sonrami basliyorum testleri yapmaya 30lu paket aldim fazla dursun elimde diye
konu geçmiş ama sormak istedim. siz ovulasyon testinin faydasını gördünüz mü. hamilesiniz sormak istedim ?Adetin 8. Günü başlamıştım ben ama baya erken başlamışım bence 10 undan sonra başlayın adet döndünüz 28_29 ise
Evt cnm ilk gebeliğimde sonlandı ikinciye hamileyim ikisine de ovülasyon ile kaldınkonu geçmiş ama sormak istedim. siz ovulasyon testinin faydasını gördünüz mü. hamilesiniz sormak istedim ?
bn de ovulasyon testi uygulamak istiyorum inşallah. tavsiyelerinizi alırımEvt cnm ilk gebeliğimde sonlandı ikinciye hamileyim ikisine de ovülasyon ile kaldın
Kullanmaya başladığında yazarsın cnm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısırımbn de ovulasyon testi uygulamak istiyorum inşallah. tavsiyelerinizi alırım
çok teşekkr ederm netten alsam güvenilir oluyor mu ?Kullanmaya başladığında yazarsın cnm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısırım
Eczanede çok pahalı zaten n11 den almıştım ben laboquick markasıçok teşekkr ederm netten alsam güvenilir oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?