Gebeliğe Hazırlık Evde ovulasyon testi Nasil yapılır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semiramissss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
14
1
1
Herkese merhaba hanımlar. Benim tüplerinde kapalılık olabileceği söylenmişti ve bunun için hsg çektik. Allaha şükür ki bosey çıkmadı :) ama çift rahimliymisim. Doktor bu şekilde hamile kalabilirsin dedi.size sorum..ovulasyon testi Nasil yapılır en iyisi ve güzel sonuç alan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Sağlıkla kalin

İlk adet gününden itibaren saymaya başla 12. 14. 18. Günler yap genelde bu günlerde çift çizgi yani yumurtlama günü oluyor çift çizgi olunca zaten 36 saat içinde yumurtlama olacak demek o zamanları boş geçme inşallah sonuç alırsın senin durumunu ilk defa duyduğum için çok merak ediyorum rabbim kucağını boş koymasın arkadasım

Tesekkur ederim bugünkü hsg de uterus didelfis değil uterus bicornis olduğunu öğrendim. Yine çift rahim.d ama tek noktada birleşiyor. Bu ay onu deneyecegim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin

canım, bende spariş vericem netten çift çizgiyi görünce peki diyelim sabah gördüm akşammı olmalı ilişki ve ertesi günü boşmu geçmeli testi ilk defa alıcam çift çizgiyi görünce 36 saat demişssinz oda 2 güne tekabül ederse 2 günü de değerlendirmekmi gerekir

riske atma canım çift çizgiyi gördüğün günden itibaren her günü değerlendir 36 saat içerisinde çatlıyor ama bu saat hangi zamana denk gelir bilemiyoruz belki 5. Saatte Çatlıycak seninki belki 37. Saatte bilemeyiz senin yapman gereken bu süre içerisinde vücudu spermsiz bırakmamak zaten onlar da 1 güne kadar vücutta canlı kalabiliyor yumurta ne zaman catlarsa catlasın sperm olduktan sonra inşallah biri doğru yolu bulur

peki sonra silikleşirse ne anlama geliyor, çift çizgili olan her günü değerlendirmek lazım o zaman.

peki sonra silikleşirse ne anlama geliyor, çift çizgili olan her günü değerlendirmek lazım o zaman.
15. Gün çift çizgiyi gördüm 15 gecesi ilişki oldu 16. Gün sabah hala çift çizgiydi yani dah çatlama olmamıştı 16. Gün akşam yaptığımda tek çizgiye düşmüştü yani çatlama olmustu bir yazı okudum çatlama olmadan önce içerde sperm varsa döllenme Ve hamilelik daha kolay oluyormuş ama doktorlar hergün ilişkiyi önermiyor sonucta çok sperm değil sağlıklı sperm önemli ben o yuzden 16. Günü değerlendirmedm 17 yi değerlendirmeyi düşünüyorum

çift çizgiyi bulanan kadar testi tekrarlamak lazım yani..bu arada silikleşirse ne anlama geliyor birde nettenmi alayım n11 de markalar var hangi markayı alayım

çift çizgiyi bulanan kadar testi tekrarlamak lazım yani..bu arada silikleşirse ne anlama geliyor birde nettenmi alayım n11 de markalar var hangi markayı alayım
N11 den aldm bende fiyatlar en uygun orda Laboquick kullanıyorum bu ay ilk kez tavsiye ederim çift çizgi çıkan günleri değerlendir mutlaka ayrıca yumurtlama olmadan önce ki bir.iki günde önemli çift çizgiden sonra silikleşirse çatlama gerçekleşmiş oluyor

Kizlar merhaba bende siparis ettim bu testten adetimin 4.gunu su an simdi baslangictan 12 gun sonrami basliyorum testleri yapmaya 30lu paket aldim fazla dursun elimde diye

Kizlar merhaba bende siparis ettim bu testten adetimin 4.gunu su an simdi baslangictan 12 gun sonrami basliyorum testleri yapmaya 30lu paket aldim fazla dursun elimde diye
Adetin 8. Günü başlamıştım ben ama baya erken başlamışım bence 10 undan sonra başlayın adet döndünüz 28_29 ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…