Nişan Evde olacak nişan için yastık ve elbise

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
İnternet siparis verin, kalkın İstanbula gelin ama sakın bu gösterdiklerinizi almayın..

Sadece söz mü olacak yoksa büyük nişan gibi olupta evde küçük bi nişan töreni mi olacak.
Eğer sadece söz yapılıp nişan düğüne yakın büyük şekilde yapılacaksa bu kadar abartmana gerek yok sade bi elbise ya da arkadasın dediği gibi kalem etek şifon ya da saten bi gömlek olabilir.
ama küçük nişan şeklinde olacaksa o yukardaki kırmızı elbise diğerlerinin arasında iyiydi. yani kırılmayın ama o da kötünün iyisi. biliyorum pek mağaza yok yazmışsınız netten filan almayı deneyin bence.

evde aile arasında küçük bi tören olacak sadece.Bu aksam ankaraya gitcem ordan bakacağım artık burda hem sınırlar kısıtlı hemde çok pahalı yani gösterdiklerim arasında sadece biri 99 TL diğerleri 400 den başlıyo ki içime hiç sinmeden o kadar parayı vermek istemiyorum bi elbiseye nihayetinde bir kere olacak bi şey ve sade ama hoş birşeyistiyorum terziler de yoğunum diyo bakalım ankaradada bulamassam eğer nişan tarihini erteleyip istanbula gitcem.bu gidişle diyar diyar türkiye yolcusu olurum heralde :))

en altta olan kırmızı uzun giysi cok hoş. benim nişanım olsa onu giyerdim. Boyun uzun olması gerek onun ıcın. kısa boylulara uzun elbise yakısmıor. benım gorusum bu.

anladım canım bence de ankara ya bak orda kesin bulursun . böyle bakmakla da olmaz deneyip secmen lazım. şimdi bu netten buraya koydugun elbiselerin aynısını zaten bulamazsın o yüzden dene tenine gideni al. hayırlı olsun mutluluklar.

Arkadasım, bunlar en özel günler bir kere geliyor insanın basına, en azından öyle umuyoruz )
O yüzden ben olsam cok ince düsünür, gerekirse sehir sehir gezerdim vallahii..

İnsan olduktan sonra en iyisi, en güzeli, en önemlisi icine sinen birsey olsun ister.
Bu yüzden elinden geleni ardına koma..

Ankara da eminim sık ve hos seyler bulacaksın, aile arasında kücük bir tören demissin, diz hizası veya dizin üstünde cok hos elbiseler var, cok abiyemsi taslı, gösterisli elbiseler uzun/ kısa farketmez ev törenleri icin uygun gelmiyor bana icine sinen, begenebilecegin elbiseler mutlaka bulursun nacizane fikrim..

Son düzenleme:
Kesinlikle siyah giyme bence ve pudra rengi kısa bir elbise var bir öncekinde paylaştığın o gayet güzel görünüyor, evde olacak diye de çok sade alman gerekmiyor sonuçta varsa kardeşlerin ya da onun kardeşleri falan da sade elbiseler giyecek zaten senin bir farkın olsun yani benim de 20 gün sonra nişanım var 40 kişilik falan evde olacak ben öyle yapıcam

tatlım wande abiye giyersem wallla beni bir tek sen anladın :)evde olacak aile içi olacak ama benim kuzenler yengeler onun kuzenler yakın eş dost zaten hepsi abiye giyecekler bende abiye giyersem ne farkım kalıyo onlardan yani bi foto çektirsek o gün hep beraber yıllar sonraben bileo fotoya baktığımda kimmiş burdaki gelin ya falan derim yani :)abartıysa abartı napam kiraladım zaten dün aksam bi gelinlikçide çok şık bi nişan elbisesi kiraladım kabul biraz abartı olacak ama bikere nişanlanıyorum demi eğrelti gibi duramam

gerçekten hepsi çok hoş ama gelen davetliler de bu tarz giyinecekler benim farkım olması lazım demi :)

Sen zaten onlardan farklısın canım benim hic öyle düsünme. Ben aile arası, kücük bir tören deyince abiye tarzı giyenler olabilecegini hic düsünmemistim canım..

Bunlar digerlerine göre farklı olabilecegin modeller. Desen, renk, model kısmen degisebilir fikir olsun umarım isine yarar.

cnm nişanın oldu mu bilemiyorum ama eğer olmadıysa nacizhane fikrimi paylaşmak isterim. mağaza vitirirnden çekmiş olduğun elbiseleri pek beğenmedim açıkcası. bende dikim için eklediğin resimlerin 2.si pembe olan çok şık. kabarık oladığı için ev için de uygun diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin zor işler. şubat gibi beni de bu zor durumlar bekliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…