Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece söz mü olacak yoksa büyük nişan gibi olupta evde küçük bi nişan töreni mi olacak.
Eğer sadece söz yapılıp nişan düğüne yakın büyük şekilde yapılacaksa bu kadar abartmana gerek yok sade bi elbise ya da arkadasın dediği gibi kalem etek şifon ya da saten bi gömlek olabilir.
ama küçük nişan şeklinde olacaksa o yukardaki kırmızı elbise diğerlerinin arasında iyiydi. yani kırılmayın ama o da kötünün iyisi. biliyorum pek mağaza yok yazmışsınız netten filan almayı deneyin bence.
evde aile arasında küçük bi tören olacak sadece.Bu aksam ankaraya gitcem ordan bakacağım artık burda hem sınırlar kısıtlı hemde çok pahalı yani gösterdiklerim arasında sadece biri 99 TL diğerleri 400 den başlıyo ki içime hiç sinmeden o kadar parayı vermek istemiyorum bi elbiseye nihayetinde bir kere olacak bi şey ve sade ama hoş birşeyistiyorum terziler de yoğunum diyo bakalım ankaradada bulamassam eğer nişan tarihini erteleyip istanbula gitcem.bu gidişle diyar diyar türkiye yolcusu olurum heralde :))
Kesinlikle siyah giyme bence ve pudra rengi kısa bir elbise var bir öncekinde paylaştığın o gayet güzel görünüyor, evde olacak diye de çok sade alman gerekmiyor sonuçta varsa kardeşlerin ya da onun kardeşleri falan da sade elbiseler giyecek zaten senin bir farkın olsun yani benim de 20 gün sonra nişanım var 40 kişilik falan evde olacak ben öyle yapıcam
Bu tarz kıyafetleri cok hos buluyorum, model acısından örnek olabilir diye düsündüm..
Eki Görüntüle 549137
Eki Görüntüle 549138
Eki Görüntüle 549139
Eki Görüntüle 549140
Eki Görüntüle 549141
Eki Görüntüle 549143
Eki Görüntüle 549142
gerçekten hepsi çok hoş ama gelen davetliler de bu tarz giyinecekler benim farkım olması lazım demi :)
Bende bağanmamiştim ama gördüklerimin en iyisi idi onlar :) artık terzi yolunu tutacağım sizce hangisini diktiriyim :)
Eki Görüntüle 547581 Eki Görüntüle 547580 Eki Görüntüle 547577 Eki Görüntüle 547579 Eki Görüntüle 547582