Nişan Evde olacak nişan için yastık ve elbise

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

aylinesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
127
3
26
Ankara
20 gün sonra evde nişanımolacak yüzük yastığımı kendim yaptım elbise konusundada tereddütteyim hiçbirşey bulamıyorum sizce hangisini alıyım :)

oturduğum şehir mahrumiyetler bölgesi koca şehir de 4 tane mağaza var sadece hemen hemen hepsindede aynı modeller o mavinin saks mavisi olanı var bide o nasıl olur ki acep :)

eğer beyaz tenliysen turkuvaz ve saks güzel olur madem başka seçenek yok ben turkuvazı tercih ederdim..

mavi olan gecelik gibi duruyor bence etek ceket takım bile daha güzel durur ya da dantelli bir bluz kalem etekle bu modelleri giymektense

Kırılmayın lütfen eğer bu elbiseler sizin zevkinizse fakat bu elbiseler çok kötü. Biraz daha gezip dolaşın muhakkak bulursunuz. Dikim için paylaştığınız elbiseler de evde nişan için biraz abartı değil mi :26:

nişan olacak diye canlı renkli taşlı süslü şeyler giymek zorunda değilsiniz...daha düz sade birşeyler tercih edin bence hem asil gösterir hem de havalar da soğuyacak

ben siyah sıfır kollu dantelli bir elbise giymiştim mesela...

aslında ben 3 ay önce almıştım elbisemisiyahı çok seviyorum zarif gösteriyor aldığım elbise bu idi ama annemler kaynanam falan yasmı tutuyoruz siyah olmaz falan dedi benimde bu elbise haricinde bu güne kadar gördüklerim hiç içime sinmedi zaten öyle kalabalık falan da olmayacağız 30-40 kişi falan belki okadar bile olmayız nişanda ama işte ooooooffff ne zor şey bu ya

elbiselerden uzak durun.gerçekten çok kötüler.daha sade ve şık modellere gidin.olmazsa diktirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…