• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Evde nişanım olacak fakat...

Allah nazarlardan saklasın çok beğendim .diktirdin mi aldın mı öğrenebilir miyim.ben bunu çok beğendim :)

gözüne gönlüne sağlık.. çok teşekkürler
ben lcw dan bulmuştum elbisemi.. üstelik 19.90'a..
yaz başında gene çıkartırlar askılara..

gözüne gönlüne sağlık.. çok teşekkürler
ben lcw dan bulmuştum elbisemi.. üstelik 19.90'a..
yaz başında gene çıkartırlar askılara..

diktirdiğinizi zannetmiştim şok oldum şu an:)
dışarı çıktığım zaman hemen lcw'yi kontrol ediyorum umarım bulurum.

sezonda bulursunuz o elbiseyi yalnız..
çok teşekkür ederim gerçekten.. benim için özelliği olmasa seve seve gönderirim inanın

sezonda bulursunuz o elbiseyi yalnız..
çok teşekkür ederim gerçekten.. benim için özelliği olmasa seve seve gönderirim inanın

elbiseler insanlarla hayat buluyor sana yakışmış belki de bana yakışmayacak :) teşekkür ederim zarif düşünceniz için.arkadaşın konusunu da böldüm iyi sabahlar herkese. :16:

bunca zaman o ne der bu ne der ay çok mu abartı oldu diye giyemediklerine say cnm.
o gün senin günün en gösterişli sen olacaksın kim diyecek ki abarttı diye sen abartmayacaksın da kim abartacak söyler misin :)
hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin:16:

cok tesekkürler cnm aynen zaten gunluk hayatta cok dikkatliyim abartıya karşı yada fiziki olarak da ama en ozel gunlerımden biri bu :) benmde zaten içim ev için tek sıkıntıydı ama hallettık ev için ayrı bır cıcı elbise bulacagımm :):17:

bak canım bu benim sözdeki halimdi.. seninki nişanmış.. abartı duracağını hiiiç sanmıyorum ben..

Eki Görüntüle 557043

cnm evet cok guzelllmıs masallah bende bu tarzda pudra rengi bir elbise alacagım ıns. ayrıyetten cok tatlı ve hos duruyorr bu gzel elbisemıde fotograflar için kullanacagım cnm :nazar::8:

aynen cnm ya baya kalıteli ve hos gozukuyo :):nazar: ama benım boyum 178 ve bu elbiseler tunik gibi duruyor o yuzden çok sıkıntılı olacak alşveriş ama herseye degerr :4:
model bulurum diktiririm en kotuu cnm onerileriniz var mı bu tarz pudra rengi tatlı elbiseler:38:

$Adsız.png
kızlar bu cok hos mesela bu tarz istiyorum ama denemiştim kıs duruyorrrrr :5:

aynen cnm ya baya kalıteli ve hos gozukuyo :):nazar: ama benım boyum 178 ve bu elbiseler tunik gibi duruyor o yuzden çok sıkıntılı olacak alşveriş ama herseye degerr :4:
model bulurum diktiririm en kotuu cnm onerileriniz var mı bu tarz pudra rengi tatlı elbiseler:38:

tatlım sağolasın da şu elbiseyi babet tarzı bir pabucla kombinlersen benim gibi olursun.. :1: maşallah sana bu arada!!

tatlım sağolasın da şu elbiseyi babet tarzı bir pabucla kombinlersen benim gibi olursun.. :1: maşallah sana bu arada!!
cnm bakıp gezip grecegiz napalım daha çok var zatennn arastırmlarrr baslasınnnn .... :):32: bu arada tesekkür ederm canımm :):52:

Back