- 24 Aralık 2011
- 306
- 2
- 116
- Konu Sahibi goyasghost
-
elbise tadilatta henuz cnm ama fotodakı modeldekı gibi duruyor boyum 178 kilom dusuk yanı göruntude bı sorun yok sukur dekoltede durmuyor ama elbise mı abartılı kacar dıye korkutmuyor degil o yuzden fikriniz onemlı benm ıcın
evet cnm öyle olcak ama artık aldık zaten gıymem gerek sadece içimdeki kuruntular işte naparsın teşekkurler yorumun içincok guzel abartılı da degıl
hem olsa bıle gıy bır kez gıyılıyor bence ıyı yani
canm tesekkür ederim bu guzel yorumun için aaslında bende çok begenerek aldım hiç aklımda yokken çıktı karsıma inş öyle gecer gunum sacımı hos sade bır topuz ve abartısız makyaj ile hos olabilecegını dusunuyorum ama senden bu yorumu duymak ayrı bır mutlu etti benı tesekkurlerelbise mükemmel. bayıldımmmm. kesinlikle abartı değil. o gün senin en özel güzel günlerinden biri olacak. istediğin gibi olsun her şey.günün prensesi sensin. ek olarak ekleyeyim elbisen çok hanım hanımcık çok narin. ne abartı ve gerçekten kötü elbiseler gördüm ben. şimdiden hayırlı olsun :)
çok çok beğendim, üzerinde de çok güzel duracağından şüphem yok :) çok güzel bir nişan olacak bence
özel gün, önemli gün. bence abartı olmaz, abartsan da buna hakkın var bence :)
evdeki nişan için biraz janjanlı diil mi bu :)
katılıyorum ev için biraz abartılı
bak canım bu benim sözdeki halimdi.. seninki nişanmış.. abartı duracağını hiiiç sanmıyorum ben..
Eki Görüntüle 557043
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?