• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Evde nişanım olacak fakat...

goyasghost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
306
2
116
Kızlar herkese fikir ve begenileri için tesekkur ederim sözlumle hallettık bu konuyu :) bu elbisemi dıs cekim için kullanacagım ev için de dizde forevr new tarzında bir elbise alacagımmm yani 2 ayrı elbise giyecegimmm tesekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Eklentiler

• $21022012_1105_941.jpg
    $21022012_1105_941.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
elbise tadilatta henuz cnm ama fotodakı modeldekı gibi duruyor boyum 178 kilom dusuk yanı göruntude bı sorun yok sukur dekoltede durmuyor ama elbise mı abartılı kacar dıye korkutmuyor degil o yuzden fikriniz onemlı benm ıcın :15:

cok guzel abartılı da degıl
hem olsa bıle gıy bır kez gıyılıyor bence ıyı yani

elbise tadilatta henuz cnm ama fotodakı modeldekı gibi duruyor boyum 178 kilom dusuk yanı göruntude bı sorun yok sukur dekoltede durmuyor ama elbise mı abartılı kacar dıye korkutmuyor degil o yuzden fikriniz onemlı benm ıcın :15:

boyun kilon iyiymiş madem resimdeki gibiyse bence güzel :))
ya kabarık değil en azından
boşver abartı olsun:)

elbise mükemmel. bayıldımmmm. kesinlikle abartı değil. o gün senin en özel güzel günlerinden biri olacak. istediğin gibi olsun her şey.günün prensesi sensin. ek olarak ekleyeyim elbisen çok hanım hanımcık çok narin. ne abartı ve gerçekten kötü elbiseler gördüm ben. şimdiden hayırlı olsun :)

cok guzel abartılı da degıl
hem olsa bıle gıy bır kez gıyılıyor bence ıyı yani
evet cnm öyle olcak ama artık aldık zaten gıymem gerek sadece içimdeki kuruntular işte naparsın teşekkurler yorumun için :21:

elbise mükemmel. bayıldımmmm. kesinlikle abartı değil. o gün senin en özel güzel günlerinden biri olacak. istediğin gibi olsun her şey.günün prensesi sensin. ek olarak ekleyeyim elbisen çok hanım hanımcık çok narin. ne abartı ve gerçekten kötü elbiseler gördüm ben. şimdiden hayırlı olsun :)
canm tesekkür ederim bu guzel yorumun için aaslında bende çok begenerek aldım hiç aklımda yokken çıktı karsıma inş öyle gecer gunum sacımı hos sade bır topuz ve abartısız makyaj ile hos olabilecegını dusunuyorum ama senden bu yorumu duymak ayrı bır mutlu etti benı tesekkurler :23:

canımmm elbıse harıka rengı modelı mukemmel yaa :)
canm elbıseyı nerden aldın kaca aldın soylermısın?
massallahh dıım bırde :)

çok çok beğendim, üzerinde de çok güzel duracağından şüphem yok :) çok güzel bir nişan olacak bence
özel gün, önemli gün. bence abartı olmaz, abartsan da buna hakkın var bence :)

sevgili sevilselcuk :)
öncelikle çok tesekkür ederimçok rahatlattınız içimi:21:
elbiseyi oleg cassını den aldım linkini veriyim umarım yasak degildir Oleg Cassini :):32:

Son düzenleme:
çok çok beğendim, üzerinde de çok güzel duracağından şüphem yok :) çok güzel bir nişan olacak bence
özel gün, önemli gün. bence abartı olmaz, abartsan da buna hakkın var bence :)

evet cnm bencede hakkım var ama cok heyecanlıyım cok ozenııyorum daha çok zaman olmasına ragmen kafamda hazırlık yapıyorum :26: dualarınız benımle olsun tesekkürlerr :32:

çok tesekkur ederım canım allah tamamını erdırsın :) kesınlıkle bunu gıymelısın fızıgınde duzgun harıka olur bence :)

bunca zaman o ne der bu ne der ay çok mu abartı oldu diye giyemediklerine say cnm.
o gün senin günün en gösterişli sen olacaksın kim diyecek ki abarttı diye sen abartmayacaksın da kim abartacak söyler misin :)
hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin:16:

bak canım bu benim sözdeki halimdi.. seninki nişanmış.. abartı duracağını hiiiç sanmıyorum ben..

$DSCN2279.jpg

Back